NOVA POBEDA: Telegraf DRUGI u Srbiji po broju posetilaca s mobilnih uređaja!

Po kriterijumu "Portal kao osnovni medij" Telegraf je ubedljivo najčitaniji i najuticajniji u Srbiji. U decembru nas je posetilo 699.081 čitalaca sa svojih telefona i tableta. Naš sajt jedini beleži najbrži rast i u svim ostalim kategorijama, po najnovijim istraživanjima Gemius Audience

  • 38

Prema podacima iz najnovijeg istraživanja Gemius Audience, Internet portal Telegraf.rs je od decembra drugi sajt u Srbiji po broju posetilaca kad je reč o mobilnim uređajima!

Vaš i naš Telegraf.rs je u decembru posetilo 699.081 čitalaca sa svojih telefona i tableta, a ispred nas je (za sada) samo Blic.rs.

Iza Telegrafa.rs, sa skoro 50.000 posetilaca manje, ostao je Kurir.rs, sa 651.630 posetilaca, a slede 24sata.rs sa 541.201 posetiocem, srbijadanas.com sa 454.567 posetilaca, B92.net sa 436.517 posetilaca, kao i prva.rs, novosti.rs, alo.rs i kupujemprodajem.com.

Kad je reč o broju posetilaca sa PC uređaja, Telegraf.rs je i u ovoj kategoriji napravio veliki korak ka drugom mestu.

U decembru smo u ovoj kategoriji bili treći (ali s neprestanom tendencijom rasta), sa 1.149.951 čitaocem, odmah iza Blica i Kurira, ali se ta razlika u poslednja dva meseca smanjila za čak 172.000 posetilaca.

Četvrti u kategoriji broja posetilaca sa PC uređaja je B92.net, a slede sajtovi kupujemprodajem.com, novosti.rs, 24sata.rs, srbijadanas.com, alo.rs i prva.rs.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Telegraf.rs jedini je od vodećih portala u Srbiji koji nema podršku jakog štampanog ili elektronskog medija, pa je u kategoriji "Portal kao osnovni medij" ubedljivo najčitaniji i najuticajniji u Srbiji.

Telegraf.rs je napravio i najveći rast u Srbiji kad je reč o dometu (reach). U decembru smo imali reach od 37,66%, beležimo neprestani porast od skoro 10 odsto u poslednja tri meseca, dok je direktna konkurencija beležila veliki pad ili jako mali rast.

Trend ogromnog rasta čitanosti Telegrafa nastavljen je i u januaru, a nastaviće se i tokom 2015. godine.

Redakcija Telegrafa želi da se zahvali svojim vernim čitaocima što smo zajedno postigli ovaj veliki uspeh. Obećavamo vam da ćemo u narednom periodu biti još bolji, još brži, još zanimljiviji, ali i da ćemo nastaviti da uvažavamo svaku vašu sugestiju, predlog, ideju...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. februar 2015 | 14:09

    Ja otvaram aplikaciju bar 3 puta dnevno. Dobri ste , bravo.

  • Bg

    3. februar 2015 | 13:40

    Čestitam,vi ste najbolji sajt na Balkanu !

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    3. februar 2015 | 16:14

    Čestitke'!& morate zadržati nezavisnost bez obzira na vladajuće stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA