LEZBIJKE SE POLJUBILE ISPRED HOMOFOBA: Evo kako su dve Ruskinje zaprepastile političara u avionu (FOTO) (VIDEO)

Fotografije dve lezbijke koje su se strasno poljubile na letu iz Moskve ka Sankt Peterburgu brzo su zapalile društvene mreže kako u Rusiji tako i u ostatku planete. Takođe, izazvale su i žestoke reakcije

  • 21
Foto: Instagram/infinitykseniya Foto: Instagram/infinitykseniya

Poljubac iz protesta. Dve Ruskinje strasno su se poljubile u usta ispred političara i velikog protivnika LGBT osoba Vitalija Milonova.

Fotografije dve lezbijke iz aviona na letu iz Moskve ka Sankt Peterburgu brzo su zapalile društvene mreže kako u Rusiji, tako i u ostatku planete.

Slike su okačene na Instagram, na profilu "Infinitykseniya", kao i na ruskoj društvenoj mreži VKontakte.

Dve devojke nisu slučajno izabrale da se poljube baš ispred Milonova, koji je veliki protivnik gej populacije u Rusiji.

PRAJD IZ UGLA ŠETAČA: Ovako smo se "drugarica" i ja ljubile dok su crkvena zvona zvonila! (FOTO)

Nakon što su fotografije preplavile društvene mreže, ovaj političar, koji je poznat po svojim stavovima o homoseksualcima, dao je i više nego šokantnu izjavu za lokalne medije u Sankt Peterburgu u kojoj osuđuje ponašanje devojaka i preti im.

Foto: Instagram/infinitykseniya Foto: Instagram/infinitykseniya

- Te životinje su svojim ponašanjem uvredile sve putnike u avionu - rekao je Milonov, koji je potom i zapretio devojkama.

Foto: Instagram/infinitykseniya Foto: Instagram/infinitykseniya

- Kozaci bi trebali da ih nađu da ih bičuju i spale - rekao je Milonov, aludirajući na slučaj kada su kozaci bičevali članice "Pusi rajota" u Sočiju.

Podsetite se i kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Halid Ibn Velid

    3. februar 2015 | 18:30

    Bravo za kozake...a ovoj rospiji sa cnn zao lafo

  • marko

    3. februar 2015 | 22:18

    Ove devojke su pogresile!! Npr, ako je većina naroda da se to zabrani, ako većina naroda to nepodrzava i nedozvoljaava, i ako je po zakonu države da se nasmije u javnosti pokazivati da je \ ste pripadnik gey populacije,nema tu sta da bude nejasno!!! Nekoliko miliona ljudi je protiv toga a sad našlo 10 budala da se suprotstavlja toj odluci,odluci naroda i vlade! Ove ženske nisu normalne,znam da su uletale u crkvu gole, i svašta su još radile, treba pojačati kazne da im nepada napamet budalestina!

  • meme

    3. februar 2015 | 16:47

    Ovi rusi su najveci divljaci pored islamista..Sramota me od ovih nasih divljaka koji prebijanje ovih zena podrzavaju, a pre 7 dana su se isti zgrozavali kad je policija samo privela onu sto nije htela da se identifikuje..jadna smo i licemerna nacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA