Majka kojoj je izgorelo troje dece oslobođena: Plačući molila sudiju da je pusti na slobodu!

Živana Stanković je tokom današnjeg suđenja neprekidno plakala, moleći sudiju da je pusti na slobodu, kako bi videla dvoje preživele dece

  • 15

Živana Stanković, čije je troje dece (od tri, pet i devet godina) nastradalo 26. septembra, kada je baraku u kojoj su živeli na Novom Beogradu zapalio plamen sveće, proglašena je krivom za izazivanje opšte opasnosti, ali je oslobođena kazne danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

MAJKA ČIJA SU DECA IZGORELA U POŽARU: Slušala sam kako vrište u plamenu!

U obrazloženju presude sudija je rekla da je ona krivično delo učinila iz nehata, kao i da joj je najveća kazna to što je izgubila troje dece.

Foto: Telegraf  Foto: Telegraf

Živana Stanković, koja je uhapšena posle nesreće rekla je da nije kriva i da joj je teško. Te noći probudio je veliki požar, a iz plamena je uspela da spase samo bebu, ali ne i Milenka, Anđelku i Sanju.

Živana je tokom današnjeg suđenja neprekidno plakala, moleći sudiju da je pusti na slobodu, kako bi videla dvoje preživele dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    3. februar 2015 | 17:01

    Vidim komentare pišu ljudi koji imaju normalne emocije, ali su imali sreće da ih nikada nijdm srela, napala za pare. G-do, ona je maltretirala i tu jadnu decu i građane (devojke, žene, starije..). Građane je maltretirala najagresivnijim prosjačenjem koje sam videla u Evropi. Vukla nas je za rukav, jaknu, pljuvala, nije nam davala da prođemo, dok ne damo novac. Decu je bacala u krila gostima kafića, kao i na haube kola na raskrsnicama, da bi joj prestravljeni vozači davali pare. Kuća, socijalna pomoć i dečji dodatak joj je u Aleksincu (prebivalište).

  • Mile

    3. februar 2015 | 16:06

    Ispravno je sudija postupio.Sta ce mucenica, ne daj boze nikome ovakve muke.Jad i beda, nije sigurno htela da se takvo nesto dogodi.Jadna deca a i ona sa njima.

  • carobnjak iz Oza

    3. februar 2015 | 16:39

    Ma ne daj boze nikome...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA