STRAŠNO: Muškarac (34) iz Arilja hteo da oženi devojčicu (13), sad mu preti 12 godina robije!

Maloletnica (13) iz okoline Arilja je zajedno sa Z. P. (34), bez obzira na razliku u godinama, planirala da se venčaju, ali je tome na put stao njegov otac koji je slučaj prijavio Centru za socijalni rad i policiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bulbulderac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ariljkusa

    06. februar 2015 | 09:01

    Moj svekar je ozenio moju svekrvu sa 14 god.,a on 24.U Severovu.Rodila je sa 16 .Sluzila je gore u selu 3 generacije i odgajala svu decu deverovu.Sada ima zlatne i zdrave unuke.Ona nije imala detinjstvo,nije imala devojastvo,nije imala brak.To je bila beda ,jer je ostala bez oca.Majkanije imala zemlje da hrani njih sedmoro.Ni to ne odobravam,ali morala je.Druga su vremena bila.Danas u selu ima zemlje nema ko da radi.U mom selu ima krava jedna,par ovaca ,malo kokosaka.Hleb i mleko kupuju u prodavnici ponedeljkom i cetvrtkom.Mestani se mrze.Ja obradjujem 40 ari malina i svaki sam vikend od marta u Severovu,a radim i zivim u Beogradu.Oni seljani nemaj6 racun,ja imam.Svi oni primaju neku socijalnu pomoc,a nista ne rade.Ne mozes nikoga da nadjes da radi unadnici.Ne rade nista,samo pijance ispred radnje i rekla kazala.Nije mi uopste cudna ova devojcica.Dete raste bez majke koja voli vise flasu i nema vremena za decu.Nije majka inkubator.Ni otac kolac.Zadjite malo po selima videcete da sam u pravu.

  • xx

    05. februar 2015 | 20:48

    E, p ljudi moji. Ja sam rodjaka ove porodice. Cisto da vam kazem, da svi mnogo verujete novinama. Pre svega, pola je laz, a i sem ovoga ima svuda, samo sto se malo prica. Roditelji su, pre svega dobri ljudi, posteni, i ginu da zarade za svoju decu. To sto su neobrazovani, ne znaci da su monstrumi. Sa devojcicom je moralo lepo da se krene, dakle, razgovorom. Batine nista ne bi ovde donele dobro. Dakle, ne osudjujte odmah, stavite se na njihovo mesto.

  • suzana

    05. februar 2015 | 14:53

    vi koji ste rodjeni u tom selu ili su vam roditelji iz tog sela ili ste familija,komsije poznanici porodice kako mozete da poznajete "problematicnu" porodicu toliko godina i sada da glumite velike prijatelje unesrecenoj porodici.citate iz novina?ako ste znali svo vreme sta se desava tu u toj kuci sto niste pozvali na vreme neke ustanove recimo Centar za socijalni rad ili policiju da dodje i vidi tu pijanu majku?dakle,ovo su nasa nesrecna srpska posla sve sto se lose desava neka ide na komsiju,brata samo meni i mojoj kuci nista ni slicno ovome....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA