JEZIVA NESREĆA: Troje dece povređeno prilikom prevrtanja autobusa iz Beograda u Hrvatskoj!

Noćas oko 3.30 na autoputu Zagreb - Slavonski Brod, pre Popovače sletio je autobus beogradskih registarskih tablica, a od 17 putnika, koliko ih je bilo u autobusu, 13 je povređeno

  • 5

Noćas oko 3.30 na autoputu Zagreb - Slavonski Brod, pre Popovače sletio je autobus beogradskih registarskih tablica koji saobraća na redovnoj liniji Split-Zagreb-Beograd, prenosi N1.

Autobus je nakon slijetanja završio na desnoj bočnoj strani. Od 17 putnika, koliko ih je bilo u autobusu, 13 je povređeno. Jedan putnik prevezen je u bolnicu u Zagreb, dok ih je 12 prevezeno u sisačku bolnicu.

Zagrebački portal "24sata.hr" piše da je među povređenima troje dece

Iz Beograda je poslat autobus koji će putnike prevesti do Beograda.

Autobus je bio tehnički ispravan, a pre uključenja u saobraćaj obavljena je dnevna nega vozila, navode iz Laste.

Vozači R.J. (54) i Z.I. (55) u ovom preduzeću zaposleni su već dvadeset godina.

Prema informacijama konzula Srbije u Hrvatskoj Zorana Vasiljevića, sa kojim je Lasta u kontaktu, svim putnicima pružena je neophodna lekarska pomoć i na stalnoj je vezi sa lekarima u zdravstvenim ustanovama gde su putnici zbrinuti.

U "Lasti" kažu da je autobus bio tehnički ispravan, da je pre polaska na put pregledan, kao i da su vozaci R.J. (54) I Z.I. (55) u tom preduzeću zaposleni već dvadeset godina.

U saopštenju je navedeno da će više informacija biti dostupno po završetku istrage. U saopštenju nije navedeno gde se desio udes.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    4. februar 2015 | 11:30

    Moglo je svakom da se desi,bitno da nema zivotno ugrozenih ,oni su vrlo oprezni vozaci ,verovatno su vremenske neprilike uticale na ishod,nije ni njima lako

  • Deja

    4. februar 2015 | 09:58

    Jadni ljudi!

  • Čovekfoka

    4. februar 2015 | 10:14

    Možda nas Bog opominje što zaboravismo sve tako lako..možda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA