KAKO DO BRZE ZARADE OD KUĆE? Ovaj čovek iz BiH zaradio je više od 3.000 dolara za samo 2 dana! (VIDEO)

Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3264 dolara trgujući ruskom rubljom na svetskoj berzi!

  • 28

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored porodičnog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svetskoj berzi preko interneta.

''Za trgovanje na svetskoj berzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom sajtu otvorio demo račun za vežbanje i trgovao par dana. Posle toga sam otvorio realni račun, investirao svoj novac i vrlo brzo krenuo da zarađujem'', kaže Todorović.

Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3264 dolara trgujući ruskom rubljom na svetskoj berzi.

''U globalu sam do sada zaradio oko 4000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem evrom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi nešto moglo da se desi sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3264 dolara na uloženih 180 dolara'', kaže Todorović.

Svim čitaocima Telegrafa koji žele da se oprobaju u trgovanju na svetskoj berzi, FXLider daje 50€ namenjen za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cene rastu ali i kada cene padaju.

Prijavite se OVDE i uzmite 50€ za trgovanje!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Истина

    9. mart 2015 | 10:59

    Бијељина је Република Српска а не Б и Х ,

  • Robert

    9. mart 2015 | 17:37

    Naravno da je moguće.(samo ne ovako kako su novinari napisali da je zaradio novac preko noči,može se zaradit i tako samo treba imati veliko znanje o trgovanju s dionicama a ovaj čovjek ga vjerovatno i ima,treba pratit rast i pad bilo to valuta dionica proizvoda ili sl. a to se zove treading a za to treba veliko iskustvo inače sigurno gubite NOVAC... nije to baš tako lako )Ima nas puno koji zarađujemo preko interneta ,bilo to trgovanje dionica kao u slučaju ovog uspješnog čovjeka ili nekih drugih načina zarade koji su dostupni na internetu...Sve je moguće ali ne preko noći ,prvo treba volja za svakodnevnom edukacijom i usavršavanjem(treba nešto i naučit i znat o onom što radiš)zatim treba si dati truda i radit ono čim se odlučiš bavit i uspjeh vam je zagarantiran..Još jednom bravo za ovog mladog čovjeka koji je izabrao pravi put u životu.BRAVO..

  • da li ..stvarno

    4. februar 2015 | 10:52

    ..ili..je samo marketing..ima li ko informaciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA