Delti međunarodna nagrada za brigu o osobama sa invaliditetom

Potpredsednica Delta Holdinga Jelena Krstović primila u Parizu prestižno priznanje za program zapošljavanja i profesionalne rehabilitacije invalida

  • 0

Potpredsednik Delta Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović primila je u Parizu prestižnu međunarodnu nagradu "Disability Matters" za program profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom, za 2012.godinu.

"Disability Matters" je jedna od najvažnijih evropskih nagrada za korporativnu društvenu odgovornost, koja se dodeljuje kompanijama - liderima u pružanju podrške osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama. Kao kandidata za nagradu Delta Holding je nominovala organizacija Springboard Consulting, globalni ekspert u oblastima marketinga za OSI i njihove porodice, regrutacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom i podrške zaposlenim osobama sa invaliditetom.

Jelena Krstović je takođe bila jedan od učesnika panela na temu "Profesionalna rehabilitacija i zapošljavanje osoba sa invaliditetom", na kome su učešće uzeli i predstavnici velikih kompanija kao što su Loreal, Lojds benking Group, Adeko, Publicis Grup...

Delta Holding je ovim povodom najavila da će nastaviti da razvija program za rehabilitaciju osoba sa invaliditetom kao jedan od fokusa društveno odgovornog poslovanja Kompanije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA