SPREMITE SE ZA MINUS I OLUJNE UDARE: Duvaće vetar 100 kilometara na sat, NOSITI I LEDITI SVE PRED SOBOM!

U Srbiji će danas vreme biti petežno oblačno i u većini mesta suvo, a samo ponegde će biti kratkotrajne kiše, u planinama sneg

  • 2

U Srbiji će danas vreme biti petežno oblačno i u većini mesta suvo, saopštio je Republički Hidrometeorološki zavod. Samo ponegde će biti kratkotrajne kiše, u planinama sneg. Najniža temperatura biće od nula do četiri, najviša od šest do 14 stepeni.

Republički Hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje na jak, povremeno olujni jugoistočni vetar u južnom Banatu, brzine i do 28 metara u sekundi (više od 100 kilometara na sat).

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i uglavnom suvo vreme. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, uveče u pojačanju. Najniža temperatura tri, najviša 10 stepeni.

U Srbiji se u petak očkuje kiša, a na planinama sneg. U košavskom području duvaće jak, olujni jugoistočni i severoistočni vetar.

U subotu će biti hladnije, mestimično s kišom i susnežicom, u planinama sa snegom. U nedelju i ponedeljak očkuje se hladno vreme, sa snegom, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

U Beogradu će narednih dana biti slično vreme.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mix

    5. februar 2015 | 11:34

    Stvarno cudno. Ledit ce se usred zime.

  • Svetlana

    5. februar 2015 | 12:30

    Stvarno ovo unapred prognoziranje vremena je vec dosadilo i Bogu i narodu ...ovi metereolozi kad citaju tu vremensku prognozu , ponasaju se kao da su oni izrezirali vreme kako treba da bude...pa se prosto izvinjavaju zbog toga...Aman ljudi zima je , a protiv prirode niko ne moze...bar ne uspesno , jer priroda to odmah uzvrati na svoj nacin..!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA