HOROR POROĐAJ: Gurali kolica s trudnicom dok se bebina glava vukla po podu! (VIDEO)

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako žena rađa dečaka dok sedi u kolicima. Međutim, medicinsko osoblje nije primetilo bebu koja visi o pupčanoj vrpci

  • 3

Tek rođena beba u Kini preminula je ubrzo po dolasku na svet pošto se majka deteta porodila dok su je u kolicima prevozili do sale. Nemarom medicinskog osoblja dete je skliznulo na pod.

Majka dečaka Šang Šap (45) otišla je u bolnicu u gradu Lujangu u kineskoj pokrajini Henan jer joj je u sedmom mesecu trudnoće pukao vodenjak.

Lekar je, uprkos tome, odlučio da joj je potreban carski rez. Medicinske sestre su je stavile u kolica kako bi je prebacile do operacione sale.

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako žena rađa dečaka dok je sedila u kolicima, a da medicinsko osoblje nije primetilo bebu koja visi o pupčanoj vrpci.

Osoblje je nastavilo da gura kolica hodnikom dok se bebina glava vukla po podu.

- Beba je bila na intenzivnoj nezi, ali je ubrzo preminula usled povreda glave. Lekar koji je predložio carski rez je suspendovan. Kažnjeno je i medicinsko osoblje koje je ženu prevozilo u kolicima. To je bio užasan incident i upućujemo naše saučešče porodici  rekao je portparol bolnice.

Otac deteta Pan Mai najavio je da će tužiti bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA