Pokušao da je napastvuje u avionu, evo kako ga je ona ŽESTOKO izblamirala (VIDEO)

Jedna Indijka javno je osramotila putnika napasnika u avionu koji je pokušao da je ispipka. Ona ga je i fotografisala i snimila ceo incident koji je zatim postavila na Jutjub

  • 3

Slučajevi seksualnog zlostavljanja u Indiji su izuzetno česti, ali retko kad imamo priliku da vidimo kako se devojke javno i glasno suprotstavljaju ljudima koji ih napadaju.

Upravo jedan takav slučaj pojavio se na Jutjubu gde možete čuti evidentno besnu devojku koja je na sav glas prozvala muškarca koji ju je pokušao pipkati u avionu. Ona je sve ovo sama snimila, a ispod videa stoji poruka:

- Ovo mi je prosledila jedna hrabra devojka kojoj se ovo dogodilo juče na letu za Indiju - izjavio je čovek koji je okačio snimak na Jutjub, a uz to je išla i poruka: "Ovaj čovek, koji je sedeo na sedištu iza mog stavio je prste u prostor između dva sedišta kako bi me dirao! Neko vreme bila sam šokirana da bih reagovala. Dotad smo već sleteli. Istog trena kad sam bila u mogućnosti da ustanem, ustala sam. Videla sam da mu je ruka ponovo spremna da me dira! Napravila sam takvu scenu da sam ga ponizila pred svim putnicima! Mislio je da će, kao i obično, devojka ćutati i da mu to može proći! On je vrlo bogat čovek i sad je posramljen pred svima koji ga poznaju. Ne mogu da verujem da sam kroz to morala da prođem, ali ako ćutim to je zločin! Policajac je bio od velike pomoći i osoblje koje je bilo je sve veme uz mene. Muškarac je trenutno u pritvoru".

Ova devojka ga je fotografisala i snimila video, a tako glasno je govorila da su se svi skupili oko njega. Htela je da ga osramoti jer je ubeđena da će ga to najviše pogoditi.

Ovu napastvovanu devojku možete čuti kako urla na njega i pita ga da li želi da mu oprosti, jer ako to želi neće dobiti.

Na kraju mu je žusto odbrusila: "Mislio si da to možeš opet da uradiš? Ponovo si stavljao ruku tamo. Mislio si da ne znam ili da ću biti tiha?"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA