BULJAVI MANIJAK VREBA: Usred bela dana pokušao da siluje devojčicu (10), celo naselje traga za njim!

Manijak je ušao u lift sa devojčicom (10) i odmah počeo da je seksualno maltretira. Bio je agresivan i napadan, grlio je i ljubio i sve vreme neprestano dahtao

  • 11

Pre desetak dana manijak iz Hrvatske pokušao u sred bela dana je da siluje devojčicu (10) u liftu prilikom povratka iz škole. Sada celo novozagrebačko naselje Siget strepi od njegovog povratka.

U potragu za ovim manijakom se uključila i policija koja pokušava da pronađe ovog razvratnika. On je besramno nasrnuo na ovu učenicu kako bi je silovao da bi se nakon toga okrenuo i otišao u svom pravcu.

On je tog dana šetao po naselju oko stambenih zgrada kako bi pronašao svoju žrtvu. Kada je ugledao devojčicu čekao je da uđe u zgradu da bi zatim sačekao lift sa njom. Kada su ušli počelo je seksualno maltretiranje, a on je bio jako agresivan i napadan. Počeo je da je grli i ljubi i uz sve to neprestano je dahtao.

- Po zgradama se kreću razni ljudi, a za taj napad sam čula. To je mladić koji nosi crni ranac sa narandžastim prugama, često lunja po kraju. Ima buljave oči i podočnjake do poda, deluje nenaspavano - objasnila nam je stanarka zgrade u kojoj se napad desio.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    5. februar 2015 | 22:40

    Jadna devojcica sta je sve prezivela u tom momentu. Treba da se uvede strozija kazna za te manijake...

  • ana

    5. februar 2015 | 23:14

    jel ovo Zagreb?

  • Dani

    5. februar 2015 | 23:14

    Halo srbijo kad ces se probuditi i takve ljude strozije kazniti ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA