ŠTA ĆE BITI S NAŠOM DECOM AKO OBOJE UMREMO? Potresna ispovest muža i žene koji imaju rak

- Mojoj deci je najteže. Oni nemaju normalno detinjstvo. Povučena su i opterećena. Njihovo detinjstvo prolazi pored nas. Provode ga kuvajući, čisteći i pazeći na brata, priča Dragana Gordić, koja je sa suprugom Sinišom u razmaku od samo šest meseci obolela od raka

  • 22

Siniša (45) i Dragana (40) Gordić iz Stepanovića u razmaku od šest meseci oboleli su od raka. Roditelji četvoro dece, od kojih najmlađi sin ima samo četiri godine, strahuju da neće videti svoju decu kako odrastaju.

- Nesreća je zakucala na naša vrata kada je mom Siniši 2013. godine dijagnostikovan tumor na mozgu. Lečenje i oporavak do danas nisu završeni i on nije dobro. A onda sam se i ja razbolela. U martu 2014. godine lekari mi postavljaju dijagnozu brzorastućeg malignog tumora dojke. Tada je počeo pakao, hemoterapije, ali i nova dijagnoza. Karcinom se proširio, metastazirao na pluća i kosti - priča Dragana za Blic.

Foto: Facebook/Dragana Gordic EX Marjanovic Foto: Facebook/Dragana Gordic EX Marjanovic

Njihove ćerke, Teodora (16), Silvija (13) i Ivana (12) na sebe su preuzele kućne poslove, kao i čuvanje malog Dušana, a takođe ostvaruju i odličan uspeh u školi.

- Ivana je odličan džudista i prošle godine je bila druga na republičkom takmičenju. Prošle nedelje je na Svetosavskom takmičenju osvojila zlato. Kako smo dugovali njenom klubu pare, ona je to sama platila od nagrade koju je osvojila. Mojoj deci je najteže. Oni nemaju normalno detinjstvo. Povučena su i opterećena. Njihovo detinjstvo prolazi pored nas. Provode ga kuvajući, čisteći i pazeći na brata - priča Dragana.

Ona dalje navodi da se njena deca najviše zabrinu kada ona legne da se odmori, jer pomisle da joj je pozlilo i da joj nije dobro.

Foto: Facebook/Siniša Gordić Foto: Facebook/Siniša Gordić

- Suprug je zaposlen u novosadskoj proizvodnoj firmi "Europrima", a ja u Institutu za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu. Kolege su nam već nekoliko puta pomogle i prikupile novac za pomoć. Međutim, mi imamo veliki problem. Podigli smo gotovinske kredite od 5.000 evra i 180.000 dinara u dve banke kako bismo renovirali kuću i sada smo u problemu da te dugove vratimo jer smo oboje na bolovanju,  a treba decu hraniti, oblačiti, slati u školu - nastavlja Dragana za Blic i navodi da se plaši šta će biti sa njihovom decom ako se njima nešto desi.

Dragana se plaši da ukoliko se njima nešto desi da njihove dugove neće imati ko da vrati, a jedina vredna stvar koju porodica ima je kuća.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sone

    6. februar 2015 | 10:29

    Tuzno.

  • Apokalipsa

    6. februar 2015 | 10:38

    O Boze, smiluj se napravi cudo neka ozdrave,eto ne znam sta da kazem,tuga do neba i ta djeca...pa kakvi olosi hodaju po zemlji,ne kazem da trebaju da obole,ali eto ubice,pedofili -njih treba da kaznis Boze!!!

  • maja

    6. februar 2015 | 11:24

    Zelim da ozdravite i neka vas cuva Bog! :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA