POHOTNA PROFESORKA: Kupovala kola i pištolje učenicima u zamenu za žestok seks (FOTO) (VIDEO)

Ona je navodno imala seks sa ovim tinejdžerom šest meseci nakon što mu je obećala posao na farmi njenog muža. Međutim, ovo nije bio jedini prestup za koji je optužena

  • 3

Mišel Lad (41) iz Indijane je profesorka koja je optužena za seksualni odnos sa dva studenta koji je usledio nakon poklanjanja različitih poklona, uključujući alkohol, automobile, pa čak i pištolje.

Iz policije navode da je veza sa jednim 17-godišnjakom počela 2010. godine.

Ona je navodno stupila u odnos sa ovim tinejdžerom šest meseci nakon što mu je obećala posao na farmi njenog muža. Međutim, ovo nije bio jedini prestup za koji je optužena.

Ova pohotna profesorka se od 2013. godine tereti za još jedan seksualni odnos sa studentom (17) koji je nedavno pušten iz maloletničkog pritvora.

Mišel je svojim seksualnim partnerima kupovala različite poklone, od automobila do pištolja.

Nakon što je priznala da je stupila u odnos sa oba tinejdžera nju su optužili za dečje zavođenje i poklanjanje nelegalnog oružja.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    6. februar 2015 | 13:05

    Sto bre ja nisam imao takvu profesorku,ne trebaju mi pistolji,samo zestoko

  • Domoljub

    6. februar 2015 | 14:01

    Kakan prestup. Pa oni nu karali do bola i ona napravila prestup. Kako to da jedan maloletnik može da napravi maloletničku delikvenciju i krade, laže, ubija, pljačka vara, i sličnog za to mu se sudi a kad kreše profesorku onda je ona kriva. Ona je bila zavedena i prevarena i zanešena i pokradena i sve na ovome svetu. Divna jedna žena pa je zato i nastradala.

  • Miki

    6. februar 2015 | 15:24

    Obrukaše ženu i to nizašta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA