DALA SAM DECI HLEB PUN PACOVSKOG IZMETA: Jeziva priča majke iz Čonoplje kod Sombora!

Biljana Momčilović (40) iz Čonoplje kraj Sombora doživela je pravi šok kada je u hlebu koji je dala deci našla izmet pacova

  • 20

Biljana Momčilović (40) iz Čonoplje kraj Sombora doživela je pravi šok kada je u hlebu koji je dala deci našla izmet pacova.

- Spremila sam ručak i dala deci da jedu. U jednom trenutku sam u komadu hleba, koji se ćerkica od dve godine spremala da stavi u usta, primetila nešto tamnobraon. Munjevito sam odreagovala i otela joj to parče iz ruku, a kada sam joj prepolovila ostatak hleba, imala sam šta i da vidim. Prosto se ne može opisati kako sam se kao majka osećala kada sam uvidela šta sam deci servirala za ručak - priča Biljana koja je je, sa desetogodišnjim iskustvom poljoprivrednog laboranta shvatila da je u pitanju izmet pacova.

Biljana kaže da je najviše brine to što ne zna da li je neko od njene četvoro dece već pojelo izmet koji je bio u hlebu.

- Odmah sam pozvala dečjeg lekara da se konsultujem. Rekli su mi da sada ne mogu ništa da urade, ali da pratim temperaturu koja bi mogla da se poklopi sa simptomima mišje groznice - zabrinuta je Biljana za zdravlje svoje dece.

Foto: freeimages.com/walkman200 Foto: freeimages.com/walkman200

Povodom ovog slučaja list "Alo je kontaktirao proizvođača spornog hleba, pekaru "AS Braća Stanković", gde im je rečeno da na osnovu slika ne može da se tvrdi da se radi o izmetu, kao i da potrošać subjektivno tvrdi o čemu je reč, bez ikakve kontrole nadležnih i stručnih lica. Poslali su i potvrdu od deratizaciji pogona iz kojih se vrši isporuka i malobrojnog objekta u kojem je kupljen hleb, a iz kojeg se vidi da je ona izvršena dva dana pre nego pto je hleb proizveden.

- Nema logike da se nešto pronađe u hlebu, a prijavi kasnije i to ne lično sa proizvodom koji se reklamira već telefonom. Osnovno je da se prilikom prijave na licu mesta utvrđuje nedostatak u prisustvu stručnih i nadležnih lica, što u ovom slučaju nije urađeno - kaže Momir Lazić, izvršni direktor ovog preduzeća.

Ovo je već treći slučaj prijave protiv ovog proizvođača. U januaru prošle godine Beograđanin Obrad Dangubić je u hlebu istog proizvođača takođe proašao pacovski izmet, a Stakica Dimitrijević naišla je na parče žice. Direktor Lazić nije hteo da komentariše ove slučajeve jer ništa zvanično nije dokazano.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko 100%

    9. februar 2015 | 09:14

    Najveci bezobrazluk koji mozete da cujete,,nema logike da se nesto nadje u hlebu"

  • EvoneznambogUmi

    9. februar 2015 | 09:16

    Pa, kad vec nije jedini slucaj prijave protiv istog proizvodjaca, zasto inspekcija ne reaguje???

  • JC

    9. februar 2015 | 08:06

    Ja sam u jednom trznom centru kupila kifle uredno upakovane u celofan kad sam ih otpakovala unutra su bili zohari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA