Dileri drogu krili na drvetu!

Prilikom pretresa štek lokacija, pronađena je veća količinu heroina i marihuane. Narkotici su bili spakovani u kese i zakačeni na granu jednog drveta u dvorištu porodične kuće osumnjičenih

  • 4

Niška policija je u opsežnoj akciji suzbijanja trgovine narkoticima sprovedene na području Niša i Aleksinca pretresla veći broj kafana, stanova i porodičnih kuća uhapsila sedam osoba i zaplenila 700 grama raznih narkotika ukupne vrednosti od 1.4 miliona dinara.

Kako je saopštila policija zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšeni su D.S. (30), G.R. (51) i D.G. (35) svi iz Niša i Aleksinčani D.B. (37), Đ.M. (26), I.V. (21) i D.R. (18).

Kako saznajemo, narkodileri su bili vrlo maštoviti u pokušaju da sakriju drogu od policijskog pretresa.

- Prilikom pretresa štek lokacija, mesta za koja smo sumnjali da služe za skrivanje droge pronašli smo veću količinu heroina i marihuane. Narkotici su bili spakovani u kese i zakačeni na granu jednog drveta u dvorištu porodične kuće osumnjičenih – kažu naši sagovornici iz istrage.

Svim uhapšenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon ćega će biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Protiv još dve osobe koje su uživaoci narkotika biće podnete krivične prijave zbog neovlašćenog držanja droga.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. februar 2015 | 14:35

    Kad na vrbi rodi heroin

  • Bulevarac

    6. februar 2015 | 18:37

    Nis je leglo droge. Heroin na svakom koraku! Vucicu ucini nesto, strasno je da droge ima na svakom cosku a dilera iza svake krivine! Jadni mi nislije

  • mare

    6. februar 2015 | 14:31

    Drzava je u haosu, raspada se.Moraju ljudi da se snadju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA