PORODICA KIDNAPOVALA DEČAKA (6) JER JE "PREVIŠE FIN": Nećete verovati kako su ga mučili u podrumu! (VIDEO)

Otmičari su bili rođaci dečaka koji su hteli da ga nauče da treba da se čuva i da ne treba verovati nepoznatima, koji često mogu da predstavljaju opasnost

  • 3

Četiri osobe u Linkolnu su optužene za zaveru i kidnapovanje šestogodišnjeg dečaka. Oni tvrde da su to uradili kako bi dečaka naučili lekciju o sigurnosti i bezbednosti.

Svi oni su bili rođaci dečaka pa su hteli da mu "pomognu" i nauče ga da treba da se čuva i da ne treba verovati nepoznatima, koji često mogu da predstavljaju opasnost.

Lokalni policijski službenici su opisali da je dete u kombi uvukao Nejtan Firoved dok se u ponedeljak vraćalo kući iz škole. Kada je dečak završio u kombiju, Nejtan mu je rekao da "više nikada neće videti svoju mamicu", kao i da će biti "zakucan za zid u šupi". Kada je mališan počeo da plače, napadač je izvadio pištolj i pripretio mu da će da povrediti ako ne prestane.

Zatim mu je vezao ruke i noge, prekrio lice i provozao ga po kraju. Dok je dečak bio nesvestan šta se događa oko njega jer je imao povez na očima, kidnaper ga je odvezao kući gde mu je tetka skinula pantalone i rekla kako može biti prodat u lanac seks trgovine.

On je ostavljen u podrumu neko vreme pre nego što je odvezan, kada su mu članovi porodice održali lekciju kakva opasnost vreba od stranaca.

Dečakova majka Elizabet Hap, baka Rouz Bruer i tetka Denis Kroutil su optužene, dok se Firoved, koji radi sa dečakovom tetkom, pokušao da izvuče uz opravdanje da ga je ona zamolila da kidnapuje dečaka i malo ga "uplaši" jer je "previše fin". Žrtva je incident prepričala školskoj upravi koja je ceo slučaj prijavila Odeljenju porodičnih odnosa.

Osumnjičeni su rekli inspektorima da su samo hteli da nauče dečaka lekciju i kako nisu "ništa loše učinili", iako se radi o krivičnom delu zlostavljanja dece.

Svo četvoro osumnjičenih suočavaju se sa optužbama koje uključuju kidnapovanje, zlostavljanje i zanemarivanje deteta. Trenutno se nalaze svi u pritvoru, a propisana kaucija im je 250.000 dolara. Dete je trenutno sa drugim članom porodice.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: kmov.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccc

    10. februar 2015 | 00:47

    KOJI IDIOTI!!! OVO JE ILI ENGLESKA ILI USA ??!!

  • Kri

    7. februar 2015 | 09:32

    STRAŠNO TE STVARI NE TREBA RADITI DECI MA BAŠ NIKOME !!

  • Ivana

    7. februar 2015 | 08:07

    Ovaj donji red,levo... Je onaj naš...iz filma,,Tito i ja,,.......:-))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA