VELIKA TRAGEDIJA! Mladić (19) izboden u školskom dvorištu!

Ne telu nastradalog mladića bilo je više ubodnih rana na grudima. Policija je odmah blokirala taj deo grada, a u 1.20 časova uhapsila je devetnaestogodišnjeg A. M. iz Banjaluke

  • 6

Devetnaestogodišnji mladić pronađen je mrtav na igralištu Osnovne škole "Jovan Cvijić" u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac, a uviđajem je utvrđeno da je ubijen, saopšteno je iz banjalučke policije.

Mladić je pronađen sinoć u 23.15 časova i uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je izvršeno krivično delo ubistvo, naveli su iz policije.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Ne telu nastradalog mladića bilo je više ubodnih rana na grudima. Policija je odmah blokirala taj deo grada, a u 1.20 časova uhapsila je devetnaestogodišnjeg A.M. iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je izvršio ubistvo.

Naložena je obdukcija nastradalog.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. februar 2015 | 18:10

    Strasno, sve manje se deca radjaju, a sve vise ih gubimo na tako ruzan i besmislen nacin. Treba sto vise povesti racuna o edukaciji dece u Srbiji i RS, jer ocigledno ne shvataju da je zivot nesto najvrednije sto postoji na ovom svetu.

  • Maculjak

    7. februar 2015 | 17:48

    Strašno i tužno! Jadni roditelji ubijenog mladića. Ubicu treba doživotno zatvoriti.

  • Pravnik

    7. februar 2015 | 19:39

    A neki se zale na komunalnu policiju,treba uvesti i skolsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA