UŽAS U PAZARU: Otac na silu udao ćerku (13) sa posebnim potrebama!

H. T. (58) je svoje trinaestogodišnje dete prisilio da se uda za A. B. (23) koji je takođe priveden i osumnjičen da je izvršio obljubu nad devojčicom

  • 12

H. T. (58) iz Novog Pazara, uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad maloletnom ćerkom u pomaganju, a policija je takođe privela i A. B. (23) iz istog grada, koji je osumnjičen za obljubu nad detetom.

Policija je saopštila da je osumnjičeni 5. februara naterao svoju ćerku (13), koje je dete sa posebnim potrebama, da se uda za A. B. koji je kasnije izvršio i obljubu nad njom, pišu Novosti.rs.

Ona je u subotu preuzeta od strane policije i predata je Centru za socijalni rad u Novom Pazaru.

- To je dete razvedenih roditelja, majka joj je Bugarka i trenutno tamo živi, ali još uvek nije obaveštena o prisilnoj udaji svoje ćerke. Devojčica je visoka i izgleda starije, nekoliko puta je odlazila od kuće i vraćala, ali se to pripisivalo problemima u njenom razvoju - navedeno je u istrazi.

Inače, prilikom sasluanja, otac je tvrdio da je želeo sve najbolje svom detetu.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJRO

    7. februar 2015 | 23:20

    A kad sam o tome pisao ovdje kako su je mater i brat svezali za tresnju a otac tukao gajtanom od pegle jer nije htjela da se uda vi ste se smijali...

  • Boris

    8. februar 2015 | 13:45

    ZADNJE MU UDARANJE BILO

  • kosta

    8. februar 2015 | 11:11

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA