SNEG OTKRIO DILERE: Zašto su policiji sumnjivi topljeni krovovi? (VIDEO)

Zbog uslova u kojima marihuana treba da se gaji, mnogi proizvođači koriste krovove kuća za svoje zasade. Nekima od njih se to nije isplatilo

  • 4

Iako je Holandija država koja važi za zemlju sa najliberalnijim politikom o konzumiranju marihuane,  i tamo postoje oni koji ilegalno uzgajaju opijate, a njihov pravi neprijatelj je sneg.

One kuće koje imaju manjak snega na pojedinim delovima krova neretko su pod prismotrom policije, jer sumnjaju da se u njima ilegalno uzgaja marihuana.

Tako je pre nekoliko dana u Holandiji policija otkrila veliku količinu droge i to zahvaljujući čudno otopljenom snegu na krovu jedne kuće.

Pošto uzgoj marihuane zahteva daleko veće temperature od prosečnih u kućama, a ako se plantaža još nalazi u potkrovlju i to po zimi, tim lakše će biti otkrivena. Nekoliko dana ranije, policija je otkrila i farmu marihuane u jednoj spavaćoj sobi u gradu Zutphenu.

Inače, u ovoj zemlji je dozvoljeno da se u stanu uzgaja do pet stabljika marihuane, a dozvoljeno je sa sobom da se nosi pet grama kanabisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brunox

    8. februar 2015 | 09:55

    zasto travu svrstavaju u narkotike a dobija se uz pomoc motike

  • Komplexno

    8. februar 2015 | 10:07

    Mozes nositi 20grama,odnosno tolko smeju da ti prodaju u kaficu.

  • Miki

    8. februar 2015 | 09:49

    Pa mozda ljudi proizvode rasad povrca za ranu prodaju pa zato vidite manjak snega na krovu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA