PREBIJEN POLICAJAC: Napadači mu izbili zube i slomili nos!

Policajac, koji u vreme napada nije bio na dužnosti, zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma nosa i nekoliko zuba dok je osoba koja je sa njim bila u društvu prošla sa lakšom povredom ruke

  • 26

Niška policija uhapsila je Aleksinčane D. Lj. (24) i I. K. (36) jer su u petak uveče ispred jedne kafane u Aleksincu brutalno pretukli policijskog službenika Policijske stanice u Aleksincu. Policajac, koji u vreme napada nije bio na dužnosti, zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma nosa i nekoliko zuba dok je osoba koja je sa njim bila u društvu prošla sa lakšom povredom ruke.

Kako saznajemo, napadači su imali još jednog saučesnika koji je identifikovan kao D. B. iz Žitkoca i za njim je u toku intenzivna policijska potraga.

Ova trojica su se posvađala sa policajcem i njegovim prijateljem a zatim je I. K. potegao metalnu šipku i obojici zadao nekoliko udaraca. Kako je ustanovljeno, treća osoba koja je učestvovala u sukobu i za kojom je u toku potraga, bila je naoružana sekirom ali je nije upotrebila – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto-ilustracija: Flickr/Mike Nelson Foto-ilustracija: Flickr/Mike Nelson

Kako je saopštila PU Niš, povredjeni policajac je zbrinut u Kliničkom centru u Nišu i nakon pružene pomoći otpušten je na kućno lečenje. Protiv D. Lj. i I. K. podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i odredjeno im je zadržavanje do 48 sati.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    8. februar 2015 | 15:04

    Nisu pretukli policajca,nego čoveka,A šta je po zanimanju nije bitno...

  • stvarno?

    8. februar 2015 | 14:52

    Shipka mu se pozlatila. Veliki broj Policajaca se ponasha kao da im je sluzba od dede u nasledje ostavljena. Ponashanje istih je bezobrazno i neprofesionalno. Mislim da bi ovaj sluchaj trebao da se unese u knjige za obrazovanje policajaca.,,Nisi profesionalan, ponashash se bahato, bezobrazan si , trchish u opasnost da te shipka zvekne preko nosa.. od mene 6 poena od mogucih 5

  • JC

    8. februar 2015 | 15:17

    Obican gradjanin kad nije na duznosti policajac samo na poslu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA