TOTALNO LUDILO: Nišlija izbušio gume na 27 vozila!

Kako saznajemo, sve je počelo kada je taj muškarac svojim vozilom zakačio tri automobila parkirana u istoj ulicii i polomio im retrovizore

  • 13

Niška policija identifikovala je osobu koja je u noćas izbušila gume na 27 vozila parkiranih u ulici Bubanjska dolina. Kako saznajemo, sve je počelo kada je taj muškarac svojim vozilom zakačio tri automobila parkirana u istoj ulici i polomio im retrovizore.

Vlasnici oštećenih kola su od njega zatražili da im nadoknadi štetu. Kako nisu mogli da se dogovore, osoba koja im je polomila retrovizore počela je da divlja na ulici i da redom buši gume na parkiranim automobilima - saznajemo od naših izvora.

Policija je na poziv oštećenih vlasnika izašla na mesto vandalizma i prikupljene podatke dostavila tužilaštvu. Međutim, izvršilac najverovatnije neće biti gonjen po službenoj dužnosti već će oštećeni vlasnici vozila morati da podnesu privatne tužbe.

Foto: Flickr/James Fee Foto: Flickr/James Fee

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    8. februar 2015 | 15:42

    Pa normalno, što bi policija ista radila? 27xminumum 5000 dinara po gumi jednako dragi gradjani, bolje odustanite pošto policija u februaru pravi kavurmu i nema vremena za Vas

  • marks

    8. februar 2015 | 16:03

    Na kraju ce i tog nisliju neko da izbode..msm realna prica!!

  • ups

    8. februar 2015 | 17:43

    bolje da se ludi odreknu nadoknade stete.Jer ako pocnu po sudovima e onda nastupa drzava a svi znamo sta to znaci.to znaci sto te je lopov ostetio ostetiote,ako te drzava uhvati u masinu onda vam nema spasa.zazalicete sto ste uopste tuzili jer ce se vama odbiti o glavi(kao i meni).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA