LUDNICA U BUDVI: Banjalučanin jurio nožem devojku jer ga je ostavila zbog DRUGE DEVOJKE!

Incident se odigrao u pekari gde je A. Ž. (26) naišao na njih dve, prvo ih ošamario i potom izvadio nož iz džepa, ali ga je policija, kojoj se on kasnije izjadao, ubrzo savladala

  • 9

Ljubavna veza između dve devojke iz Budve i Bara, umalo nije završena tragedijom kada ih je početkom prošle nedelje Banjalučanin A. Ž. (26), nožem po Budvi jurio.

Naime, on je bio u alkoholisanom stanju i odlučio je da ume nož i krene da se obračuna kada je saznao da ga je devojka ostavila zbog druge osobe istog pola.

Incident se dogodio u pekari, koja se nalazi u blizini zgrade policije u Budvi, gde ih je mladić sreo. Tu je prvo došlo do verbalne rasprave između A. Ž. i bivše devoje, a ubrzo se u nju uključila i njena "prijateljica".

Prema rečima očevidaca, mladić ih je prvo ošamario, a zatim je iz džepa izvadio nož sa kojim je pretio da će ih ubiti. Devojke su istrčale iz pekare i krenule ka policiji kako bi pronašle pomoć, a Banjalučanin je sa nožem krenuo za njima. Fatalne posledice su sprečili pripadnici policije, koji su izašli iz zgrade, savladali mladića i oteli mu nož.

On je nakon toga policiji otvorio dušu, rekao im je da je bio pod dejstvom alkohola, u nervnom rastrojstvu, i da je nož nosio jer je prvenstveo hteo sebi da naudi. Ubrzo je o čitavom događaju obavešteno kotorsko osnovno tužilaštvo, a A. Ž. je poslat u psihijatrijsku bolnicu u Dobroti.

Lekari su utvrdili da se ne nalazi u teškom psihičkom stanju, zbog čega su se stekli uslovi da se pusti iz ustanove, a budvanska policija je protiv njega juče podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti. Mladić je priveden kotorskom osnovnom tužiocu, i nakon saslušanja je poslat u pritvor od 30 dan, pa je sproveden u Istražni zatvoru u Spužu.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markan

    8. februar 2015 | 19:57

    Koja bizarna priča...a čivata stvar postaje još grotesknija, kada se vidi da su akteri nesvakidašnjeg događaja jedan Krajišnik i dve Crnogorke...izgleda da ovaj svet definitivno odlazu u onu stvar...

  • nikoleta

    8. februar 2015 | 19:56

    Od Budve se nista bolje ni ne ocekuje.

  • Munja

    8. februar 2015 | 21:44

    Malo,pomalo se ljudskoj rasi blizi kraj,a i nije mi zao.Ovu planetu treba da nasele neka druga ziva bica koja je bar malo zasluzuju!!!!Ljudska rasa je vise ne zasluzuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA