OPŠTA TUČA NA AERODROMU: Divlji taksisti napali Komunalnu policiju, petoro povređenih!

Incident se dogodio 45 minuta iza ponoći u noći između petka i subote, kada su komunalci, videvši da pruža nelegalnu uslugu, zatražili divljem taksisti Z. J. (47) ličnu kartu, ali je tada nastao haos jer su ih okružili drugi vozači koji su počeli da ih snimaju, vređaju i tuku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vujica Zaric
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Probusenaguma

    16. februar 2015 | 15:45

    Problem nelegalnog rada taksista postoji ali niko ne zeli da se upusti u resavanje istog.Kao prvo kontrola taksista bi trebalo da se objedini,trenutno su tri institucije zaduzene za kontrolu:policija koja ima pravo da kontrolise lekarsko uverenje ,pp aparat ,vozacku ,saobracajnu ,sestomesecni .Inspekcija rada koja kontrolise da li je doticni prijavljen ako radi za nekoga ili ako je samostalac da li placa doprinose.Saobracajna inspekcija koja kontrolise da li vozilo ima resenje za rad ,da li vozac poseduje taksi dozvolu ...Nabrojane instiucije nikad ne sprovode koordinirane akcije ,mnogi su prijavili na APR pa privremeno odjave i rade koliko im je zakonski dozvoljeno da budu odjavljeni ,posle ponovo prijave kratko vreme i sve tako.Ostecuju drzavu ,varaju musterije i samim tim blate profesiju.Problem je i sa taksistima koji su mahom iz redova ,vojske ,policije,vatrogasaca,mladi odu u penziju dosadno im je da sede kod kuce nego se late volana ,gazde se pre odlucuju da prime takve vozace jer nemoraju da im placaju penziono ,pristaju da rade i za manju dnevnicu i nije im mnogo bitno kad ce biti placeni jer im taj novac nije jedini izvor prihoda.Kako je moguce da nadlezne sluzbe nevide da neko ko ima 15 vozila u svojoj taksi radnji ima prijavljenih svega 5 vozaca na cetvoro casovno radno vreme.Ljudi voze po 12 i vise sata za bednu dnevnicu.Svi nadlezni to znaju ali primaju svoj deo i okrecu glavu.Odgovor nadleznih na prituzbe je odrzavamo socijalni mir ,pa hajdemo onda svi da odjavimo i da radimo na crno.Ja kad zakasnim sa uplatom doprinosa odmah ,krene obracunavanje kamate.Ako ja kao neko ko placa svoje obaveze prema drzavi da li je nenormalno ocekivati da ta ista drzava ima prioritet da zastiti mene da zaradim i placam i dalje svoje obaveze.Drzava radi suprotno,uhvate nelegalnog taksistu na delu napisu mu opomenu ili neku simbolicnu kaznicu.Pa tiisti sluzbenici primaju plate iz budzeta od onih istih para koje trebamo mi legalni da uplatimo a oni prvi obavestavaju nelegalne da se sklanjaju.

  • sasa

    10. februar 2015 | 11:34

    Zasto su "divlji"? Svi imaju dokumenta i TX oznake na vozilima! Znači da se vode u evidenciji APR-a i da se duze porezom i ostalim državnim obavezama! Ko ne vidi od dolazecih putnika sa dolaznog terminala, ogromnu oznaku TAXI takozvanih " legalista" nema razloga da se buni dogovorenoj ceni koju plati!

  • TAXIDRIVER

    10. februar 2015 | 02:58

    Komunalci u sve se mesaju,kao sto kaze kolega i ja ne stojim na aerodromu odavno jel od organizovanih legalnih taxsista i drugih ne znas ni kji si po redu vlada opste rasulo,a ko daje pravo komunalnom policajcu da me pita on za cenovnik a drugi mu dobacuje pitaj ga jel ima turbinu,vredjaju cast nas koji svoj hleb posteno zaradjujemo,i kako u toj situaciji covek da reaguje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA