Policija je došla u njegovu kuću da ga uhapsi, a unutra su zatekli najgori horor! (VIDEO)

Pokretna kuća je bila prekrivena prljavštinom - hrpe smeća, đubre i trula hrana prekrivali su pod, a u prostoriji se čak nalazio i ljudski i životinjski izmet

  • 4

Zamenici šerifa Silverhila u Alabami otkrili su šta se zapravo skriva u misterioznoj kući, koja je poznatija sada svetskoj janosti kao "kuća straha".

Kada su policijski službenici želeli da uhapse Gilmera Edvardsa, pronašli su mnogo više u njegovom domu nego što su očekivali. Poternica ih je odvela do njegove pokretne kuće, a ono na šta su tamo naišli ih je neprijatno iznenadilo.

Pokretna kuća je bila prekrivena prljavštinom- hrpe smeća, đubre i trula hrana su prekrivali pod. Uslovi su bili užasni, a u prostoriji se čak nalazio životinjski i ljudski izmet.

Smrad je bio nepodnošljiv pa su nadležni bili prisiljeni da koriste respiratore. Sama kuća je bila potencijalno leglo zaraze i predstavljala veliku opasnost po zdravlje.

Printskrin:Youtube/WKRG Printskrin:Youtube/WKRG

Edvards i njegova žena Tanja Bruks bili su optuženi da su ugrozili bezbednost deteta i da su bili okrutni prema životinjama.

Njihov sin je hitno iseljen i premešten kod drugih članova porodice, a oboje se trenutno nalaze u zatvoru. Služba za zaštitu životinja je spasla 2 psa, pticu i 10 mačaka iz strašne prljavštine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:wkrg.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo ja

    9. februar 2015 | 16:47

    Fujjj, nemoguce da ovdje moze zivjeti, bilo koji Boziji stvor!

  • Kri

    9. februar 2015 | 14:55

    ŠTA REĆI .. TUGA I SRAMOTA STO SU TO UCINILI ZIVOTINJAMA I SVOM RODJENOM DETETU !! TO STO SU UCINILI OVOM ZALOSNOM PSU NA SLICI S TUZNIM OKICAMA

  • GG

    9. februar 2015 | 22:01

    Ludi, drogirani, šta li je, ponašaju se kao neki ljudski mutanti jer ne verujem da zdrav ljudski um moze ovako nesto da dozvoli sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA