DNO DNA: Ukradena kutija s novcem za pomoć nepokretnoj devojci!

Prozirna kutija s natpisom “Za Draganin korak”, jedna od desetak postavljenih na nekoliko lokacija u gradu i selima mitrovačke opštine, ukradena je u po bela dana ispred prodavnice “Domis enterijeri” kod Pravoslavne crkve u Sremskoj Mitrovici

  • 11

Kutija s prilozima za Mitrovčanku Draganu Jovanić (24), koja je nepokretna i koja čeka operaciju u Beču, nestala je iz centra grada.

Sugrađani koji su za Draganu mesecima sakupljali novac da bi platila operaciju matičnim ćelijama u glavnom gradu Austrije, za šta joj je potrebno 10.000 evra, još ne mogu da poveruju da su prilozi nestali.

- Ne možemo da dođemo sebi od kada su nam javili da je nestala kutija sa dobrovoljnim prilozima koja je bila u centru grada. Slučaj smo odmah prijavili policiji, ali novac još nije nađen. Ne znamo koliko para je tačno bilo, jer Draganini prijatelji kutije prazne tek kada se napune - priča Draganina majka Vesna, nemoćno kršeći ruke.

Prozirna kutija sa natpisom “Za Draganin korak”, jedna od desetak postavljenih na nekoliko lokacija u gradu i selima mitrovačke opštine, ukradena je u po bela dana ispred prodavnice “Domis enterijeri” kod Pravoslavne crkve.

Foto: Ozon.rs Foto: Ozon.rs

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P@N

    10. februar 2015 | 17:21

    Stvarno smo prsli ... da li se pojedinci ponekad zapitaju : Gleda li nas neko odozgore ?

  • Kapucino

    10. februar 2015 | 17:28

    Ima boga lopovi

  • Poslednji Mohikanac

    10. februar 2015 | 17:24

    Za ovako nesto nema dovoljno velike kazne! Sramota!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA