VODITELJKA UZIMALA 13.500 EVRA ZA SEKS: Novi detalji afere "Elitna prostitucija"

Devojke su naplaćivale masne pare za noć seksa s bogatašima, među kojima su bili i najpoznatiji rumunski biznismeni. Dosad je optuženo sedam žena za prostituciju, jedna je pobegla u Dubai, a 25 je saslušano i nalazi se pod istragom

  • 47
Zgodne devojke u bikiniju Izvor: webpark.ru

Rumunska policija je razbila lanac elitne prostitucije koji je činilo više od 60 televizijskih voditeljki i manekenki iz Bukurešta. Devojke su naplaćivale i do 13.500 evra za noć seksa sa bogatašima, među kojima su bili i najpoznatiji rumunski biznismeni.

Dosad je optuženo sedam žena za prostituciju, jedna je pobegla u Dubai, a 25 je saslušano i nalazi se pod istragom. Policija pretpostavlja da je u ovaj lanac uključeno još 30 devojaka koje će biti ispitane.

Među optuženima se našla i "Plejbojeva zečica" Dijana Nikoras (20), koja je u Rumuniji je poznata po tome što se odmah nakon srednje škole slikala za taj magazin. Optužnice su podignute i protiv njenih koleginica manekenki Dijane Guresoaje (24)  Lavinije Despine (29).

PANIKA MEĐU ELITNIM PROSTITUTKAMA: Uhapšeno 30 voditeljki i supermodela (FOTO)

Privedene su i televizijske voditeljke Danijela Krudu, Madalina Pamfile i Simona Traska. Onu su uhapšene u svojim kućama i puštene nakon saslušanja, a protiv njih će biti podignute optužnice.

Foto-ilustracija: Foter.com / memoflores Foto-ilustracija: Foter.com / memoflores

- Spavala sam kad je policija počela da lupa na moja vrata. Pretražili su mi celu kuću. Jedna sam od prvih koja je saslušana - rekla je Kruduova i dodala da ne želi da priča o detaljima.

Organizatorka lanca prostitucije bila je manekenka Dijana Guresoaje. Ona je od klijenata uzimala i po 2.000 evra samo da bi ih upoznala sa devojkama.

Prema navodima štampe u Bukureštu, među bogatim biznismenima koji su koristili seksualne usluge TV prezenterki i manekenki bio je Joan Nekuaje. On je najbogatiji Rumun čije se bogatsvo procenjuje na 1,2 milijarde evra. Vlasnik je fudbalskog kluba Brašov.

Pored njega, usluge elitnih prostitutki koristio je i Gabrijel Popoviču, jedan od najuticajnijih ljudi u Rumuniji čije se bogatsvo procenjuje na 100 miliona evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    11. februar 2015 | 11:50

    Super, posteno, nema sta, danas kad je neka devojka lepa ili nije cak ni lepa nego atraktivna, jaka sminka, visoke stikle ,nema tu mnogo lepote samo povrsina, git taj je kao super a ispod je sve trulo i sad eto takve devojke se uzimaju kao reper lepote i sarma a u stvari lezu za novac sa nekim ljudima koji roditelji mogu da im budu ,jako lepo pametno, super sto da ne, i jos gore mnogo mladih devojaka sad kad procita ove naduvane cifre ce da se polakomi,jer joj roditelji nemaju za hleb, i mogli bi kod nas malo da procesljaju estradu i voditeljke itd, da vidimo koje su cene kod nas tih atraktivnih,nekom lepih devojaka :)

  • djole

    11. februar 2015 | 11:50

    Dok je onih koji to "toliko" plaćaju i neka je uzela

  • draleRS

    11. februar 2015 | 10:37

    pa sta ce ona da radi sa sobom to je njena stvar,prodavala je sebe a ne nekog drugog.ko od nas to nebi uradio za 13500 evra ,iskreno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA