Za pet dana prodato 25.000 karata za FEST!

Kako stvari stoje, ceo Beograd je požurio da obezbedi kartu za ovaj kulturni događaj, a prodaja je počela 7. februara na blagajnama dvorana

  • 1

Za prvih pet dana prodato je više od 25.000 karata za ovogodišnji 43. po redu Međunarodni filmski festival FEST koji počinje 27. februara i traje do 8. marta.

KULTURA UJEDINILA BEOGRAD: Kilometarski redovi za FEST! (FOTO)

Kako stvari stoje, ceo Beograd je požurio da obezbedi kartu za ovaj kulturni događaj, a prodaja je počela 7. februara na blagajnama dvorana.

Budući da je ovo jedan od najpopularnijih festivala kod nas, ne čudi što su se Srbi u kilometarskim redovima još jednom ujedinili za kulturu ovoga puta na blagajnama centra "Sava".

Foto: Promo/fest.rs Foto: Promo/fest.rs

Popust od 10 odsto za komplete karata po terminskim linijama traje do petka, 13. februara. Ulaznice se prodaju po ceni od 200 do 350 dinara dok je za svečano otvaranje cena karte - 500 dinara.

Karte su u prodaji na blagajnama dvorana: Sava centra, Doma omladine, Kulturnog centra Beograda, Doma sindikata i bioskopa Fontana.

Kompletan program možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    12. februar 2015 | 12:44

    Dosadilo narodu,crno - belo.Resio da vidi, nesto - u boji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA