TO SE ZOVE BEDAK: Ovo je najveća nagrada na lutriji koja nije podignuta!

Jedan ljubitelj Binga je osvojio nagradu 40+ u ovoj igri na sreću i osvojio 1.009.425 dinara. Međutim, ili je izgubio papirić ili je jednostavno zaboravio, pa nikad nije došao po svoj novac

  • 4

Najveći broj neisplaćenih dobitaka jesu dobici manje vrednosti -  „trojka” i „četvorka” u Loto igri; „zamena” , „kockica”, „jedan red”, „centar” u Bingo igri, ali se dešava da dobitnici ne preuzmu i neke vrednije dobitke, kažu u Lutrije Srbije.

Ipak, najzanimljiviji je najveći dobitak prošle godine, koji niko nije podigao.

- Bio je to Bingo 40+ koji je iznosio 1.009.425 dinara. Rok za preuzimanje nagrade je 60 dana od dana objavljivanja konačnog izveštaja Centralnog trezora Državne lutrije Srbije za igre Loto 7/39 i TV Bingo, dok je rok za preuzimanje nagrada na instant srećkama 60 dana od dana zaključenja prodaje - kažu u Lutriji za portal Srbija danas.

Kad rok za preuzimanje dobitka istekne, onda se utvrđuju neisplaćeni dobici. Oni u vidu jedne igre prebacuju se u rezervni fond te igre i moraju da se vrate igračima.

U Americi se svake godine nikad ne podigne oko dve milijarde dolara. Preko 300 nagrada s iznosom od milion i više dolara u 2013. godini nije podignuto, ali je jedan Amerikanac pokrenuo aplikaciju-alarm, koja obaveštava igrače ako dobiju neku nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    11. februar 2015 | 22:33

    Mora da sam ja. Kupim ponekad, dva, tri puta godisnje, pa zaboravim da sam kupila. :))))

  • Zeljko PSG

    11. februar 2015 | 22:33

    Pa njega bi i rikoset pogodio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA