IMAL DRAJV? Evo sta se desi kada bosanski policajac zaustavi strance! (VIDEO)

Ovako izgleda kada policajci Bosne i Hercegovine, koji ne govore engleski jezik, zaustave radi redovne saobraćajne kontrole automobil u kojem se nalaze turisti

  • 41

Turisti se u zemljama Balkana svakodnevno suočavaju sa nepoznavanjem engleskog jezika, nepristojnošću službenih lica i nerazumevanjem pravila.

Ovaj video snimak pokazuje kako se to bosanske policijske službe odnose prema stranim posetiocima u toj zemlji.

Kako su se osećali mladići sa snimka tokom redovne duple policijske kontrole u Bosni i Hercegovini, procenite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posavac

    11. februar 2015 | 19:40

    Pa nije 2 puta u istoj drzavi ;)

  • psunjski

    11. februar 2015 | 20:24

    Ovi panduri su bili vrlo uljudni i korektni, koliko god izgledali smijesno! Doduse, nisu znali engleski,ali ova dva klipana nisu u Engleskoj. Engleski policajci bi uredno naplatili kaznu, a ovaj ih pustio bez kazne za svjetla. Poznata gostoljubivost :)

  • Оди Ђеду

    11. februar 2015 | 19:45

    Схватам ја да ће ово свима бити смешно, и чудно је да неко не зна Енглески језик у данашње време али запитајте се како би се понашали полицајци у САД или у Енглеској да зауставе вас и да ви причате само на Српском. Како би вам они објаснили да вам светла нису укључена или да сте возили преко ограничења? Зар није основна култура када идете у неку земљу да научите основе језика те земље јер вам може затребати. Није Енглески језик Богом дан па да га сви морају знати. Ја сам иначе у Лондону покушао са полицајцима да причам само на Српском, они су ме привали и држали у полициској станици нешто мало преко 5 сати док нису установили којим језиком говорим и док нису нашли преводиоца. Нисам сносио никакве последице али сам лишен слободе на тих 5 сати. Наравно нисам био иза решетака али такође нисам смео напустити канцеларију неког инспектора док се ниј проблем решио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA