Vučić: Niko neće da nam da kredit za kampanju!

Zamenik predsednika SNS kaže da im još nijedna banka nije odobrila kredit, a da novac koji dobijaju od privrednika i prijatelja stranke nije dovoljan

  • 0

Srpskoj naprednoj stranci nijedna banka još uvek nije odobrila kredit za finansiranje izborne kampanje. Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić tvrdi da ta partija nije započela medijsku kampanju za predstojeće izbore, jer sredstva koja je sakupila od simpatizera stranke nisu dovoljna.

- Obišli smo pola banaka po Srbiji i nijedna nam još nije odobrila kredit. Ne mogu da verujem da se to dešava - rekao je Vučić.

SNS još nije zakupila nijedan bilbord, niti platila emitovanje televizijskog spota. Takođe, naprednjaci nisu zakupili nijedan termin na TV stanicama sa nacionalnom frekvencijom.

- Imamo čist posao, a faktor rizika je nula. SNS nije neka mala partija i ne strepimo da li ćemo proći cenzus. Očekujemo da ćemo iz budžeta posle izbora dobiti bar milion evra za troškove predizborne kampanje i od toga, naravno, u ratama vraćati kredit. Ako im to nije dovoljno, ne znam šta jeste - rekao je zamenik predsednika SNS-a.

Vučić je kazao da je, do sada, od privrednika i prijatelja stranke obezbeđeno 250.000 evra, što je daleko od sume koja je potrebna za ozbiljnu kampanju.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA