PORODICE ZAHVALNE OGNJANOVIĆIMA: Hvala vam za novac, vratili ste nam nadu!

Oni su brzo reagovali i novac uplatili za tri deteta, odnosno tri najhitnija slučaja - Vasilisu Milekić (11) iz Pančeva, Kristinu Denčić (17) iz Leskovca i Nikolu Pavlovića (16) iz Majdanpeka

  • 16

Na adresu Nebojše i Jelene Ognjanović, od momenta kada su rekli da će preostali novac za operaciju njihove ćerke Tijane (8) dodeliti drugoj deci kojoj je neophodno lečenje, stiglo je više od 20 zahteva. Oni su brzo reagovali i novac uplatili za tri deteta, odnosno tri najhitnija slučaja - Vasilisu Milekić (11) iz Pančeva, Kristinu Denčić (17) iz Leskovca i Nikolu Pavlovića (16) iz Majdanpeka.

PRELOMILI: Ognjanovići će uplatiti novac za hitno lečenje troje dece!

- Ne znamo kako da se zahvalimo Ognjanovićima. Kristini se vratila bolest i to nas je slomilo i nismo više znali šta da očekujemo, ali sada nam se vratila nada da naše dete može da se izleči uz njihovu pomoć - rekla je Lela Denčić, majka Kristine (17) iz Leskovca, koja boluje od Hočkinovog limfoma, i istakla da je Jelena Ognjanović kontaktirala sa njima i rekla da će oko 180.000 evra, koliko je potrebno za njeno lečenje, biti uplaćeno na račun klinike u Flensburgu, piše Alo.rs.

OGNJANOVIĆI, PREKLINJEM VAS, SPASITE MI ŽIVOT: Samo želim da živim!

Presrećni su i roditelji Nikole Pavlovića (16) iz Majdanpeka. Njihov sin je rođen sa teškom manom kičme i oštećenjem kičmene moždine, a prvi put je operisan devet dana nakon rođenja i borba, koja i dalje traje, je počela.

Foto: Fejsbuk / Tijana Ognjanović Foto: Fejsbuk / Tijana Ognjanović

- Kada smo čuli da će nam Ognjanovići donirati novac, uputili smo zahtev bolnici, ali nismo znali da će naš sin biti izabrana jer je veliki broj dece kojoj treba pomoć. Prijatno su nas iznenadili i mnogo im hvala. Čuli smo se već sa njima, i ostalo je samo da se dogovorimo oko detalja - kazao je Nikolin otac i dodao da su kineski lekari preporučili da lečenje matičnim ćelijama nastavi na Tajlandu.

Tretman od šest doza matičnih ćelija i troškovi puta Nikolinim roditeljima je potrebno oko 16.0000 evra.

Pomoć je dobila i Vasilisa Milekić (11) iz Pančeva, koje je dobila opekotine po celom telu dok se igrala sa drugom decom, a lekari na Institutu za majku i dete su se dve nedelje borili za njen život i koža joj je do sada donirala četiri puta. Ipak, nju čeka još čitav niz operacija koje će biti obavljene u različitim periodima njenog odrastanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. februar 2015 | 18:47

    Ne treba da budu zahvalni ognjanovicima,vec narodu koji je skupio toliki novac!

  • MONA

    12. februar 2015 | 20:41

    Dobro su se sjetili da i drugima treba pomoc

  • Kurijak

    12. februar 2015 | 18:19

    Bravooooo. Nisam sumnjao u Vašu dobrotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA