Peć na drva zapalila kuću, izgoreo muškarac u Kraljevu!

Požar se desio oko 22 sata, a vatrogasci koji su na lice mesta stigli za svega nekoliko minuta nisu uspeli da spasu nastradalog Borislava Nešovića, koji je izgoreo

  • 3

U požaru koji se večeras desio u ulici Radovana Pavlovića u Kraljevu nastradao je Borislav Nešović (74). Požar se desio u njegovoj kući, a pretpostavlja se da ga je izazvala peć na drva.

Požar se desio oko 22 sata, a vatrogasci koji su na lice mesta stigli za svega nekoliko minuta nisu uspeli da spasu nastradalog Nešovića, koji je izgoreo. Očevici i komšije kažu da se začula jaka eksplozija i da je vatra izbijala iz nekoliko prostorija.

- Čuo sam jaku eksploziju. Istrčao sam napolje, i video kako plamen izlazi dva metra kroz prozore kuće. Vatrogasci su več tada naišli i počeli da gase – kaže za Blic jedan od komšija.

Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije izjavio je da se pretpostavlja da je požar izazvala peć na drva.

- Vatra je zahvatila nekoliko prostorija. Supruga i sin nastradalog su srećom uspeli da se spasu. Vatrogasci su veoma brzo lokalizovali požar, i u prostoriji gde je bila peć, pronašli smo ugljenisano telo. Uviđaj je u toku – rekao je Kočović.

Pretpostavlja se da je do požara došlo nakon pokušaja da se potpali peć na drva. Zahvaljujući intervenciji vatrogasaca sprečeno je da se požar proširi na susedne kuće, koje su prilepljene jedna na drugu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    13. februar 2015 | 08:47

    ? Eksplodirala peć na drva?

  • Ljuti ratnik sveznalica!

    13. februar 2015 | 02:10

    Stariji ljudi, sta ces! Mozda je covek zaspao, zar ispao , pozar i kraj! Pocivaj u miru stari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA