ODSEČENE BUTINE ŽRTVE SAKRIO OD ŽENE: Novi jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju (VIDEO)

- Nisam uspeo da sklonim sve delove tela, jer mi se žena pojavila, pa sam delove noge sakrio u plakar u nameri da ih se kasnije rešim. Potom sam zaboravio da sam ih tamo ostavio - mirnim tonom je Obren Zirojević objašnjavao policiji svirepo ubistvo Draga Mašulovića

  • 10

Osumnjičeni za monstruozno ubistvo biznismena Draga Mašulovića, Obren Zirojević otkrio je na saslušanju da je žrtvu iskasapio u svojoj kadi, jer nije želeo da mu vrati pare od prodaje "audija Q5" koji je bio u vlasništvu ubijenog.

JEZIVI DETALJI UBISTVA U MIRIJEVU: Dan posle zločina ubica bio u stanu žrtve i izjavio saučešće porodici!

- Prodao sam njegov "audi", ali nisam hteo da mu dam novac. Rekao sam mu da dođe da se dogovorimo i onda sam ga ubio i isekao. Nisam uspeo da sklonim sve delove tela, jer mi se žena pojavila, pa sam delove noge sakrio u plakar u nameri da ih se kasnije rešim. Potom sam zaboravio da sam ih tamo ostavio - mirnim tonom je Zirojević objašnjavao policiji dodajući da je sa ubijenim bio drug i komšija i da je pokušavao da zaradi na svakoj strani, pa mu je Mašulović dao svoj automobil da ga proda nekome, a da sebi uzme nešto novca za uslugu.

MOJ SIN NIJE MONSTRUM: Otac brani optuženog koji je masakrirao srpskog biznismena!

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook

- Zirojević je taj automobil prodao prijatelju koji mu je odmah dao novac na ruke, a Mašulovića je lagao iz dana u dan, tako da je ubijeni već počeo na njega da vrši pritisak da mu je potreban ili automobil ili 20.000 evra. Zirojević je ispričao da ga je to nerviralo i odlučio je da ga ubije - objasnio je za "Alo" sagovornik blizak istrazi.

Policija je u plakaru Obrena Zirojevića pronašla Mašulovićeve butine, krvave stvari i bonsek kojim je žrtva ubijena i isečena.

Da li je osoba koja je masakrirala oca Zvezdinog košarkaša kopirala seriju Dekster? (VIDEO)

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. februar 2015 | 11:43

    Ovog lepo zatvoriti u zatvorsku ludnicu i tamo da ostane do kraja zivota ovaj nije za populaciju.Nije zatvor za njega.On je lud u bukvalnom smislu te reci potpuni ludak,manijak,sadista ili shizofrenicar sta god bio od toga svakako ima dijagnozu i veoma je opasan.Drzava to treba da pocne ozbiljno da razdvaja i da se vise poradi na ovakvim slucajevima.Ovakvi se salju u sanatorijum na dozivotno posmatranje i nose ludacku kosulju,a ne u zatvor medju prestupnike tu treba da pocne da se pravi razlika...

  • ♡♥♡

    13. februar 2015 | 10:52

    Pa nisu to mali delovi tela pa je na brzinu sakrio a krv na sve strane?????? Pa sigurno da je i ona ukapirala o cemu se radi.....pa nemogjuce da nije bilo smrada iz plakara.....pa proslo je toliko dana.....sve sami bolesnici!!!!!!

  • Seka

    13. februar 2015 | 10:52

    Drago Boze, sta se ovo desava, pa nista dobro da se cuje, silovanje, ubistva, nekka nam je dragi Bog na pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA