DETE SU POKUŠALI DA MI SILUJU U WC U ŠKOLI: Otac priča o paklu kroz koji prolazi njegova ćerka

- Moje dete je preživelo tešku traumu. Kad su je uveli u toalet, ugasili su svetlo i počeli da je skidaju. Dok su je dvojica držala od nazad, ostala trojica su fizički nasrnula na nju, a ona se otimala. Tad su počeli da je skidaju i dodiruju po grudima i zadnjici - ispričao je nesrećni otac

  • 69

Petorica drugova iz razreda na silu su odvela S. B. u toalet Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" u Somboru i nasrnula na nju u nameri da je seksualno zlostavljaju.

- Kada su počeli da je skidaju, naišla je dežurna nastavnica - rekao je medijima otac ove 14-godišnjakinje Stevan Blagojević ogorčen na školu, jer ni njega ni policiju nisu obavestili šta se dogodilo, te je juče prijavio ovaj nemili događaj policiji.

Otac je objasnio da se napad dogodio 5. februara oko 18.30 časova u školi.

- Moje dete je preživelo tešku traumu. Kada su je uveli u toalet, ugasili su svetlo i počeli da je skidaju. Dok su je dvojica držala od nazad, ostala trojica su fizički nasrnula na nju, a ona se otimala. Tada su počeli da je skidaju i dodiruju po grudima i zadnjici. Sreća, te je naišla dežurna nastavnica fizike, pa su se oni razbežali - objasnio je nesrećni otac čiju je ćerku bilo sramota da mu ispriča šta se dogodilo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ocu su naposletku javili iz škole da je psiholog razgovarao sa decom i da su ti dečaci rekli da su sve uradili zato što je devojčica "lepa i zgodna".

U toku je vaspitno-disciplinski postupak prema pomenutoj grupi učenika, koji će biti okončan naredne nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MishaBGD

    13. februar 2015 | 12:10

    Zgrožen sam ovakvim pojavama i, kao otac dve ćerke, saista saosećam sa ocem nastradalog deteta. Nažalost, celo naše društvo je u dubokoj krizi, a tone i dalje. Roditelji tih dečaka/nasilnika bi svakako morali na psihološki tretman, jer nisu vaspitali i socijalizovali svoju decu. U pravno uređenoj državi takvi napasnici bi bili oduzeti od roditelja i poslati u popravni dom na određeno vreme, a devojčici bi bila priznata novčana nadoknada za pretpljenu duševnu bol na teret roditelja tih delikvenata.

  • Bebica

    13. februar 2015 | 11:51

    Boze. Sa 14god sam ja igrala fudbal sa drugarima iz skole i bila im najbolji ortak... Sta se ovo desava danas? :(

  • jeca

    13. februar 2015 | 11:43

    Treba da se zapitamo kakva su nam deca i sta je dovelo do ovakvog devijantnog ponasanja....Ja sam zgrozena na sta su spremna deca, a na sta ce tek biti spremni ovi decaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA