Za ono što su ovi roditelji uradili svojoj bebi ne postoji kazna. A TREBALO BI! (VIDEO)

Socijalni radnici neće preduzeti nikakve mere protiv ovog čoveka, iako je on pričvrstio svoje dete za volan i okretao ga levo-desno, ne razmišljajući o posledicama i opasnosti kojoj izlaže bebu

  • 0

Roditelji iz Tajvana su uradili nešto nepromišljeno i nesavesno, a taj njihov potez su osudili ljudi širom sveta. Otac je svoju jednomesečnu bebu zavezao za volan automobila, dok ih je majka deteta snimala.

Socijalni radnici neće preduzeti nikakve mere protiv ovog čoveka, iako je on pričvrstio svoje dete za volan i okretao ga levo-desno, ne razmišljajući o posledicama. Jong Liao (39) se zaustavio na benzinskoj pumpi, gde je započeo svoj ludi i rizični performans.

Majka deteta Ksia Lang (34) je snimala ovaj događaj i postavila video na internet, ali ga je brzo uklonila zbog gomile kritika i negativnih komentara koji su bili upućeni ovom paru.

- Ne znam zašto se svi žale, nismo bili na putu u tom trenutku, samo smo stajali na benzinskoj pumpi - napisala je.

- Gledajući video, ne deluje da se radi o zlostavljanju deteta, iako mislim da je dovoljno reći da su roditelji loš primer za druge i da je ova aktivnost svakako opasna - istakao je direktor Komiteta za unapređenje prava deteta Vang Vei-Jun.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA