ELITNA PROSTITUCIJA U SRBIJI: Makro iz Šapca imao tri saradnika, brinuli o devojkama, ali i o klijentima!

Tužilaštvo i policija su tokom istrage otkrili da MIhajlo Maksimović (33), makro iz Šapca, nije radio sam i da je imao tri saradnika

  • 20

Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca imao je tri saradnika koji su vodili računa o prostitutkama i njihovim klijentima i sada će biti saslušani u tužilaštvu. Maksimović je krajem prošle godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno, dok se za ostale dve sumnja da su u Bosni i Hercegovini.

Tada je u akciji hapšenja privedena i Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro i Božana Vujinović (21) iz Banja Luke, a protiv njih je podneta prijava Prekršajnom sudu.

Kako saznaje Blic, tužilaštvo i policija su tokom istrage otkrili da Maksimović nije radio sam i da je imao tri saradnika. U pitanju su S.V, B.S i Ž.B, koji su svi punoletni i do sada nisu osuđivani.

- Oni su dobijali izuzetno velike sume novca i bili su šefu na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Bili su obezbeđenje, vozači, brinuli su o prostitukama, ali i o klijentima. Oni su ti koji su išli na direktne pregovore i dogovore o ceni i lokaciji gde će se klijent naći s prostitutkom - kaže izvor Blica.

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

Maksimovićevi pomagači su dobili instrukcije šta da kažu policiji ukoliko budu privedeni.

- Sva trojica je trebalo da se predstave kao rođaci ili drugovi devojaka i da su ih baš tog dana sasvim slučajno prevezli. Oni su sada pod istragom i očekuje se njihovo saslušanja - dodaje izvor Blica.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rt

    14. februar 2015 | 00:02

    Ma kakva elitna prostitucija,ne vidim ja tu nista elitno.Elitna pristitucija je na jahtama gde tri,cetri milionera dovedu 10-15 manekenki i onda se izivljavaju dva-tri dana negde na pucini.Devojke zarade 10 soma eura ali zato ih prskaju sampanjcem,cupaju za kosu,mokre po njima a i bacaju ih u more sa palube pa ih vade.Ovo znam jer sam radio na jednoj takvoj jahti kao skiper.

  • Kontroverzni penzioner

    13. februar 2015 | 23:54

    Kad ćemo čitati da su privedeni i ispitani elitni klijenti. Elitna prostitucija je za elitu, za obične je ulica. Za elitu su službeni "Audi","Mercedes","BMV", za ostale je GSP i BusPlus.

  • Mentalna patologija

    14. februar 2015 | 00:50

    Koliko zavrzlama oko najobicnijeg sexa, ko da je bitno cija je ..... glupi muskarci ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA