Uhapšen Aca Bulić zbog bacanja bombe na Piksijevu kuću!

Vlasnik "Ruskog cara" zajedno sa još četvoricom navijača FK Železnik uhapšen zbog sumnje da je organizovao bombaški napad na kuću Dragana Stojkovića u Nišu! Policija sumnjiči Bulića da je pre izvesnog vremena pozajmio novac Piksiju. Ispituje se i veza Bulića s nedavnim divljanjem navijača Zvezde posle finala košarkaškog kupa

  • 0

Biznismen Dragan Aca Bulić, vlasnik restorana "Ruski car", uhapšen je zbog sumnje da je organizovao nedavni bombaški napad na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu!

Ispituje se i veza Bulića s nedavnim divljanjem navijača Partizana i Crvene zvezde na autoputu kod Niša, nakon završetka finala košarkaškog Kupa.

Telegrafu.rs je u beogradskoj policiji potvrđeno da su Bulić i četvorica navijača FK Železnik uhapšeni u akciji kriminalističke policije i odeljenja za javni red i mir Policijske uprave Beograd.

Uhapšeni su Saša Vranić, Nikola Tomović, Zoran Atanasković i Igor Dragojević. Sva petorica su u pritvoru i u toku je njihovo isptivanje pred policijskim inspektorima.

Prema prvim informacijama, policija sumnjiči Bulića da je pre izvesnog vremena pozajmio novac Draganu Stojkoviću. Međutim, Piksi dug nije vraćao, posle čega su, navode u policiji, počeli pritisci. Međutim, još nije utvrđeno da li je Bulić zaista organizovao poverljive navijače svog kluba da zaplaše Stojkovića, što je jedna od informacija do koje se došlo tokom istrage bombaškog napada na Piksijevu kuću.

Đorđe Bulić neprijatno je iznenađen vešću o hapšenju brata Ace.

- Vest me je pri povratku iz Istanbula, malo je reći da sam iznenađen. Aca je ozbiljan sportski radnik. Verujem da je njegovo hapšenje velika greška i da će vreme pokazati da je moj brat nevin. Mi smo ozbiljna sportska porodica, bez obzira na predrasude o nama - kaže Bulićev brat.

On podseća da je Aca Bulić vodio porodični klub Železnik, posle smrti njihovog oca Jusufa Juse Bulića, od 1998. do 2005. godine, s kojim je čak osvojio Kup Srbije i Crne Gore. Takođe, on podseća i da je uporedo s tim Aca Bulić od 2002. vodio i FK Radnički NBG koji je uveo u prvu ligu i tada ga učinio stabilnim prvoligašem.

- Pored toga, dokazao se fudbalskoj javnosti i kao predsednik Zajednice prvoligaša koju je uspešno vodio - kaže Đorđe Bulić, koji je od brata preuzeo upravljanke FK Železnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA