ZANIMANJE: DILER DROGE! Da li je ovo stvarno najgluplji kriminalac na svetu?

Kriminalac se suočava sa tri tačke optužnice: za opiranje pri hapšenju, posedovanje droge i trgovine heroinom, kao i za nelegalno posedovanje oružja i municije

  • 2

Robert Majkl Filips je u izveštaju za hapšenje naveo da je po zanimanju diler droge. On je uhapšen i suočava se sa nizom optužbi, a među njima su sad i optužbe za dilovanje droge.

On je dosad bio hapšen nekoliko desetina puta u okrugu Palm Bič na Floridi. Od aprila 2011. do januara 2012. godine odslužio je skoro devet meseci kazne zatvora.

Filipsovo poslednje hapšenje izazvano je tako što je presekao šerifovo vozilo velikom brzinom i pritom je mogao da izazove saobraćajnu nesreću. Policijsko vozilo su pratila njegov automobil da bi ga na kraju sustigli na parkingu ispred jedne prodavnice. Filips je uleteo u prodavnicu oborio jednu mušteriju na pod i počeo da puni svoj pištolj municijom.

Razbojnik je zatim izleteo iz prodavnice gde ga je sačekala i uhapsila policija. Oduzeto mu je oružje kao i 22 grama heroina i 2.316 američkih dolara u raznim apoenima. U ukradenom vozilu policija je pronašla još 5, 3 grama kokaina kao i igle.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Filips se sada suočava sa tri tačke optužnice: za opiranje pri hapšenju, za posedovanje droge i trgovine heroinom, kao i za nelegalno posedovanje oružja i municije.

On izdržava kaznu u okružnom zatvoru Palm Bič okruga umesto kaucije od 242.ooo dolara.

(Telegraf.rs/ Izvor: ajc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    14. februar 2015 | 18:43

    Šta vam je ljudi , čovek samo pošteno radi svoj posao. Uz to je i iskren, pa ih to i nervira.

  • NiKoLa

    14. februar 2015 | 15:33

    Ja bi njegao 50 godina pritvora !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA