KLJUČNA NOĆ ZA ŽELEZARU: Do jutra će joj se znati sudbina!

- Mi smo dali svoj poslednji stav i očekujemo da ujutru po našem vremenu, a to je ponoć po njihovom, dobijemo konačan odgovor - rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić

  • 3

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Vlada dala poslednju ponudu američkom "Esmarku" za preuzimanje "Železare" iz Smedereva, i da očekuje odgovor do jutra.

Mi smo dali svoj poslednji stav i očekujemo da ujutru po našem vremenu, a to je ponoć po njihovom, dobijemo konačan odgovor - rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbije u Zagrebu, gde je prisustvovao inauguraciji predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

On je dodao da građani "ne treba da brinu", da će "Železara" zaživeti i istakao da to ne govori "bez pokrića".

Premijer je naveo da je srpska strana prošle noći uputila jedan zahtev predstavnicima Esmarka, da je taj odgovor stigao, ali da njegov sadržaj još nije video.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oto

    15. februar 2015 | 23:19

    Mrka kapa

  • Zanimljivo...

    16. februar 2015 | 01:00

    A zasto bi ja brinuo za Zelezaru kao da je cela Srbija Smederevo ili BG.!Kada ste Nis zapustili i ovde je sve mrtvo zasto bi se od poreza prikupljenog u Nisu dotirala zelezara koja od otvaranja radi sa gubitkom...Kako radite takocete na izborima i proci Nis svima pamti i dobro i lose i onog ko nas je otpustao i onog ko je investicije dovuko u Nis!U Nisu od 2008-2012 cetri nove fabrike istini za volju pre toga sivilo ali od 2012 broj novih fabrika NUUUULAAA!Pricajte vi o juznjacima svasta ali namirisali smo vas odmah zato ste u Nisu i bili na izborima cetvrti,a onda preuzimali odbornike...Pamti Nis!

  • Darko 100%

    16. februar 2015 | 00:46

    BITI IL NEBITI PITANJE JE SADA? BAŠ--ČELIK

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA