MA POJEŠĆETE: Naručila tortu za dete preko sajta, a ono što je dobila je razbesnelo! (FOTO)

Čitateljka Telegrafa je naručila tortu za dečiji rođendan preko interneta i ostala neprijatno iznenađena onim što je dobila. Istina, dobila je tortu, ali ne baš onakvu kakvu je želela

  • 84

Kupovina preko interneta vrlo često je rizična jer je sve veći broj prevarenih kupaca. Zabeleženo je mnogo slučajeva da potencijalni kupac izvrši uplatu za određeni proizvod, a da dobije nešto sasvim drugo.

Čitateljka Telegrafa je naručila tortu za dečiji rođendan preko interneta i ostala neprijatno iznenađena onim što je dobila. Istina, dobila je tortu, ali ne baš onakvu kakvu je želela.

- Razlika između reklamirane i kupljene torte bila je očigledna. Napravili su dva kilograma više nego što sam poručila, i to su mi javili sat vremena pred isporuku uz reči: "Pa, poješćete" - priča naša čitateljka.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Ona dodaje da je torta puna margarina i šlaga i da nije jestiva.

- Dobili smo 5 kilograma margarina i šlaga prošaranih patišpanjem i višnjama. Sreća u nesreći, pa mi je sin još uvek mali i nije ni shvatio, ali mi smo mnogo razočarani jer je torta potpuno nejestiva - kaže naša čitateljka.

Ovo nije prvi slučaj da su građani prevareni prilikom naručivanja preko interneta. Dešavalo se da isporuke nikada ne bude ili da naručilac dobije nešto sasvim drugo.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

Ono što je sigurno jeste da treba biti vrlo oprezan sa onlajn kupovinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavisa S.

    17. februar 2015 | 00:22

    E pa, gospodjo, sada pred sobom imas 365 dana da naucis da sama pravis tortu po tvojoj meri, za sopstveno dete!

  • Nikolaaaa

    17. februar 2015 | 00:18

    Napravi sama tortu domacice

  • Gastarbajter

    17. februar 2015 | 00:22

    Pa ko jos kupuje tortu preko interneta i na lepu rec?? Ako vec ne sprema tortu....pa idi do poslasticarnice i kupi....ako nemas prijateljicu koja zna ili poznaje nekoga ko pravi.....ne verujem sta ocekuje od interneta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA