KAO TENK: Ova žena ima najveću zadnjicu na svetu (VIDEO)

Vodeća je Mikela Rufineli iz Los Anđelesa, koja trenutno drži rekord najvećih svetskih kukova od impresivnih 243 centimetra u obimu. Mikela, čiji muž Regi obožava njene rekordne obline kaže da voli svoj stas

  • 11

Zakoračite u čudesan svet žena sa najvećim kukovima. U pitanju su četrdesetdvogodišnja Mikela Rufineli, pedesetšestogodišnja Denis Sauder, četrdesetogodišnja Klaudija Florans, a najmlađa u grupi je tridesetpetogodišnja Marlena Plumer i sve one imaju zajednički obim kukova od skoro 8 metara!

Vodeća je Mikela Rufineli iz Los Anđelesa, koja trenutno drži rekord najvećih svetskih kukova, sa impresivnih 243 centimetra u obimu. Mikela, čiji muž Regi obožava njene rekordne obline kaže da voli svoj stas.

- Ja sam ekstremna, imam ekstremni stas. Volim svoje obline i kukove, to je moja imovina - ističe ona.

Marlen je objasnila da je sigurna da će jednog dana naći nekoga ko će je voleti takvu kakva jeste.

- Ja verujem da postoji neko tamo ko će da me voli zbog mene same. Uvek sam imala kukove još kao dete. Imam mali apetit i misterija je zašto su butine takve kakve jesu, ali ja volim svoje kukove, ja volim svoju formu - kaže ona.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Sa obimom kukova 162 centimetra glumica Klaudija ima najmanje kukove u ovoj grupi. Ona se preselila u Holivud kako bi nastavila svoju glumačku karijeru i rekli su joj da će njeni kukvi izazvati veliku pažnju.

- Mislim da ljudi gledaju u mene, jer sam veoma jedinstvena. Imam minimum 27 bračnih ponuda svaki dan-  kaže ona.

Ali dok su ove dame zadovoljne svojim veličinama kukova, postoje nažalost neki problemi koji su povezani sa njihovim izgledom. Tako je Mikela je primorana da stane na stranu kako bi izbegla zaglavljivanje u hodnicima, a mora da vozi kamion suviše širok jer ne može da stane u sedište prosečnog automobila, dok Deniz pati od artritisa.

Denis Souder smatra da njen obim kukova od 188 centimetara njen najveći adut. Ova baka iz Las Vegasa poznata je po tome što izvodi striptiz po kilubovima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA