SEKUNDA IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI: Policajci u poslednjem trenutku spašavaju ženu čiji automobil tone (VIDEO)

- Da smo stigli samo malo kasnije, auto bi potonuo sa ženom na zadnjem sedištu. Pokušavao sam da ga zadržim na površini, ali nisam uspeo - rekao je jedan od spasilaca

  • 0

Šezdesettrogodišnja žena iz Oklanda na Novom Zelandu jedva je ostala živa kada je njen automobil sleteo u vodu u luci Vejtemata. Dvojica policajaca su brzom reakcijom uspela da joj spasu život.

Prednji deo automobila marke BMW odmah je potonuo, pa se žena pribila uz zadnje staklo i očajnički pokušala da se spase.

Ljudi koji su se zatekli na licu mesta pozvali su pomoć, a policajci su vrlo brzo stigli na lice mesta i odmah skočili u vodu.

Pol Vots i Sajmon Rasel razbili su staklo kamenom i izvukli ženu na sigurno, a njen automobil je već u sledećem trenutku progutala voda.

- Da smo stigli samo malo kasnije, auto bi potonuo sa ženom na zadnjem sedištu. Pokušavao sam da ga zadržim na površini, ali nisam uspeo - rekao je Rasel.

Njegov kolega je akciju spasavanja, koja je trajala svega 40 sekundi, opisao kao "uobičajeni deo policijskog posla".

Istragom će biti utvrđeno kako je žena izgubila kontrolu nad automobilom.

Pogledajte dramatično spašavanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA