"UMOČIĆU": Siromašni dečak gledao je u izlog Mekdonaldsa, a onda mu se desilo nešto što će vas naterati na suze (VIDEO)

Ovaj srceparajući video pokazuje kako je lako usrećiti jednog siromašnog petogodišnjeg dečaka - i to običnim obrokom u Mekdonaldsu

  • 14

Indija kao jedna od najmnogoljudnijih zemalja na svetu ima veliki broj siromašnih koji neretko žive preko puta svojih najbogatijih sugrađana.

Ovaj srceparajući video pokazuje kako je lako usrećiti jednog siromašnog petogodišnjeg dečaka - i to običnim obrokom u Mekdonaldsu.

Dečak je stajao ispred poznatog restorana i lanca brze hrane u Indiji kada ga je primetio glumac Varun Pruti  i pozvao ga unutra kako bi mu kupio sendvič.

Dok su jeli dečak je otkrio da će deo obroka odneti svojoj sestri i objasnio da mu je otac preminuo, a da mu je majka bolesna.

Kako bi pomogao svojoj porodici i zaradio za hranu, mališan prodaje olovke.

- Kako bih se hranio da ne prodajem olovke i da idem u školu? - pita se dečak.

Kako bi mu pomogao da obezbedi novac za hranu Pruti kupuje od njega veliki broj olovaka.

- Imam dve strasti, a to su humanost i gluma i učiniću sve da se ljudima pokrene savest i vrati humanost - objašnjava Pruti koji je takođe "počeo sa samog dna".

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko 100%

    17. februar 2015 | 22:19

    Eh da su svi ko ovaj KRALJ, pricajuci o nebeskom raju,taj raj bi bio i na zemlji da se ceo svet ophodi ovako jedni prema drugima

  • Svetlana

    18. februar 2015 | 00:07

    Ovako nešto uvek kad pročitam zaboli me u srcu jer mnogo volim decu i žao mi je svakog ko ovako živi znam kako je biti gladan doživela sam to kao dete, zato sad svakom dajem i kupujem hranu jer niko ne treba biti gladan, sit gladnom ne veruje, bogat je onaj koji ima dobro srce, divim se svim dobrim ljudima i mi dobri se pronalazimo,nije sve ni u bogastvu , ako imaš praznu dušu, prazno srce sve je tim bogatašima prazno. ...

  • NiKoLa

    17. februar 2015 | 23:10

    Malisa mali, zelim mu svu sreću ovoga sveta !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA