JEZIVI DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA POPADIJA: Pop sinu (2) dao ime po ocu koji je takođe poginuo!

- Sinu je dao ime Milan po svom ocu za kojeg je mnogo bio vezan. Sad je i jadno dete poginulo u saobraćajki kao i njegov deda. Velika je ovo tragedija - kaže prijatelj porodice Piljanović

  • 13

Maja Piljanović (26) i njen sin Milan (2) poginuli su u saobraćajnoj nesreći u selu Štitar kod Šapca. Majin suprug sveštenik Siniša Piljanović (30) u kritičnom je stanju, dok je njihova četvorogodišnja ćerka lakše povređena.

Do nesreće je došlo kada je Piljanović, vozeći plavi "punto", najverovatnije zbog umora, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub posle čega je sleteo u jarak pored puta.

Piljanovići su iz Vranja krenuli u Šekoviće u Bosni i Hercegovini, odakle je Siniša rodom.

Jedan od svedoka nesreće rekao je da se sve odigralo munjevitom brzinom.

- Probudio me je strahovit tresak. Iskočio sam iz kreveta i video auto kako se dimi. Hitna pomoć je brzo stigla. Gledao sam sa prozora kako izvlače te ljude. Celu noć nisam oka sklopio. Mislio sam da su neki pijani mladići, a kada je svanulo, pretrnuo sam kad sam video dečje flašice - priča uznemireni očevidac za "Naše novine".

STRAVIČNA NESREĆA: Poginula popadija i jednogodišnje dete, sveštenik teško povređen! (FOTO)

Foto: Facebook/Maja Piljanović Foto: Facebook/Maja Piljanović

Odmah nakon nesreće u unutrašnjosti automobila mogle su se videti stvari nastradalih: dečje sedište, crvena i plava jaknica, jastučići, prekrivači.

Komšije Piljanovića iz Vranja nisu želeli da komentarišu tragediju, a za nastradalu Maju su imali reči hvale.

- Maja je poreklom iz Vranja i radila je zajedno sa mužem u eparhiji. Nismo se mnogo družili privatno, ali bi nam se uvek ljubazno javila kada smo se sretali na ulici - rekao je jedan od njihovih komšija.

Sinišina supruga je do skoro radila u crkvenom radiju Iskon. U braku su oko pet godina. Siniša je u Vranjskoj eparhiji oko devet godina. Najpre je imenovan za starešinu Hrama Svete Trojice, a kasnije je dobio funkciju sekretara eparhije.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Svi smo u šoku. Siniša je sa porodicom krenuo u ponedeljak uveče u Bosnu, tačnije u Šekoviće kod Zvorika, odakle je rodom i gde mu živi majka. Nije često išao tamo, otprilike dva puta godišnje. Studira Bogosloviju u Foči i tamo bi odlazio kad god je imao nekih obaveza na fakultetu. Molimo se Bogu da njemu bude dobro, a samim tim i njegovoj ćerkici - priča sveštenik vranjskog hrama.

Siniša je sin jedinac, a otac mu je takođe stradao u saobraćajnoj nesreći pre trideset godina.

- Sinu je dao ime Milan po svom ocu za kojeg je mnogo bio vezan. Sad je i jadno dete poginulo u saobraćajki kao i njegov deda. Velika je ovo tragedija - kaže prijatelj porodice Piljanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. februar 2015 | 01:36

    Ufffff tugeeeeee

  • MASA

    18. februar 2015 | 04:09

    ...zato nisam uopste da se deci daju imena koja su vec bila u familiji...nisam sujeveran,ali....

  • Bojan

    18. februar 2015 | 06:58

    Pojas pojas pojas. Ne vozite umorni, ne vozite nocu da bi vam deca spavala. Kad cemo da se opametimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA