Muž je unakazio i prerezao vrat, ali to nije ono najgore što joj se desilo (VIDEO)

Suprug Britanke Džejson Hjudžes (40) je osuđen na devet godina zatvora zbog mučenja žene, ali isto tako Natali je prisiljena da se javlja bivšem mužu tokom njegovog boravka u zatvoru. Takođe, moraće uredno da mu šalje fotografije zajedničkih sinova

  • 14

Natali Alman (26) iz Velike Brtianije je pre tri godine proživela bukvalno pravi pakao zbog svog, sada već bivšeg, supruga koji ju je brutalno tukao i pokušao i da joj prereže grkljan. Najgore od svega je što su ovakvo zlostavljanje morali da gledaju njihovi sinovi.

Njen suprug, Džejson Hjudžes (40), je osuđen na devet godina zatvora zbog mučenja žene, ali isto tako mučena Natali je prisiljena da se javlja bivšem mužu tokom njegovog boravka u zatvoru. Takođe, moraće uredno da mu šalje fotografije zajedničkih sinova.

- Nekoliko nedelja smo živeli odvojeno, a kada je saznao da se viđam sa drugim muškarcem on me je napao. Upao je jedne noći i dok sam spavala krenuo da me bije. Udarao me je svom silinom i svaki put je bilo sve jače. Krvi je bilo na sve strane, ali ga nije sprečilo da nastavi - ispričala je Natali.

Bez obzira na njegovu brutalnost i udarce koje je zadobila, ona će morati da se javlja bivšem suprugu minimalno tri puta godišnje. Uz to će mu slati pismo i fotografije sinova, inače i njoj preti zatvor.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    18. februar 2015 | 14:59

    To se me i desilo pre nedelju dNa. Varao me je non stop i na kraju ostavio zbog druge zene. Iselio iz stana. Kad je cuo da sam posle tri meseca nasla nekog provalio mi je u stan iako je bilo zakljucano i napao tog coveka. Mene nije mogao ali mi je pri izlasku iz stana udario jak samar. Bog neka im svima sudi.

  • Blade

    18. februar 2015 | 15:01

    Englezi? Od koga vuku poreklo dobro je prošla.

  • Kikii

    18. februar 2015 | 16:34

    Bože sačuvaj. Bolesnika na svakom koraku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA