Nije videla oca 19 godina, A ONDA JE POŽELELA SEKS S NJIM!

- Prilikom jednog susreta javio se jak osećaj seksualne privlačnosti između nas dvoje. Mislila sam da će nestati kad se vratim kući, međutim nije, samo se još više uvećao - izjavila je Nataša Rouz (24) iz Vankuvera

  • 67
Seksi devojka u krevetu Foto: izismile.com

Nataša Rouz Čeneir (24) iz Vankuvera u Kanadi podelila je jednu intimnu ispovest sa celim svetom. Naime, ona je priznala da uspela seksualno da privuče svog oca, nakon čega je imala oralni seks sa njim.

Ona je otkrila da je oca upoznala tek sa 19 godina i da je on od prvog trenutka želeo da stupi u seksualni odnos sa njom. Dve godine pre zvaničnog upoznavanja, on je stupio u telefonski kontakt sa njom koji se u budućem periodu nastavio.

Nataša je objasnila da je otac čekao trenutak kada je u svađi sa majkom, da bi je tako tužnu i ljutu vodio na skupe večere.

- Kada sam ga prvi put videla bila sam opčinjena položajem tela koji sam nasledila od njega. Takvu sličnost nisam videla sa majkom, sestrama i braćom - objašnjava Nataša.

- Prilikom jednog susreta javio se jak osećaj seksualne privlačnosti između nas dvoje. Mislila sam da će nestati kad se vratim kući, međutim nije, samo se još više uvećao - izjavila je ona.

Foto: sxc.hu/trublueboy Foto: sxc.hu/trublueboy

Prvi put su stupili u seksualni odnos kada je ona imala 21 godinu, a tada su otkrili da je privlačnost obostrana.

Taj osećaj ona objašnjava kao nešto teško i mračno zbog čega se stidela sebe. Nikako nije mogla da shvati kako joj se nešto tako jako desilo baš sa ocem.

- Bila sam žrtva dvogodišnjeg zavođenja od strane oca, ali i žrtva sopstvenih osećanja. Stidela sam se sebe - rekla je Nataša.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    18. februar 2015 | 17:08

    Sve ide ka tome da se i incest počne predstavljati kao nešto normalno. Jer kada dve osobe istog pola mogu da se pozivaju na ljubav, zašto ne bi dve osobe suprotnog. Već kroz 5, 10 godina vidim kako se uvodi termin incestofobija i kako mi koji mislimo da je to bolesno ustvari nismo normalni.

  • B.

    18. februar 2015 | 17:03

    Kakva bolest braco moja mila

  • £€£

    18. februar 2015 | 18:02

    Ne da se ''stidela'' da je to za priču. Čitajući ovu gadost od ispovesti osećam da ću povraćati. Normalan mozak nema fijoku za ovako strašne stvari. Neverovatno je da neki ''ljudi ,, prema svojim bližnjima uopšte imaju takvu bolesnu privlačnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA