HTEO DA NAHRANI PSE TELOM ČOVEKA KOJEG JE UBIO? Jezivi detalji najmonstruoznijeg zločina u Srbiji (FOTO)

Milan Grujičić (39) je osumnjičen da je žrtvu Pavela Anku (74) najverovatnije ubio zbog novca, jer ga je pozvao da dođe kod njega kući i pogleda nameštaj koji je nesrećni čovek voleo da restaurira, pa je sa sobom poneo imeđu 4.000 i 5.000 evra

  • 6

Ponovo se dogodio još jedan monstruozan zločin u Srbiji. Naime, uhapšeni su Milan Grujičić (39) iz Bele Crkve i njegov cimer Mišel D. (63) jer su osumnjičeni da su ubili Pavela Anku (74) iz sela Grebanac, masakrirali njegovo telo i komade stavili u kese. Ipak, iako je u poslednjih mesec dana u toku prava serija krvavih ubistava, ovaj zločin se po nečemu izdvaja od drugih. 

SERIJA MONSTRUOZNIH ZLOČINA U SRBIJI: Ovo je najcrnji početak godine koji smo ikad imali!

Naime, Milan Grujičić je, kako prenose Naše novine, nameravao da te delove tela da svojim kučićima, američkim buldozima, kojih ima dva, kako bi ih pojeli i na taj način pokušao da zataška zločin.

Prema saopštenju policije, sumnja se da se ovo ubistvo dogodilo između 9. i 18. februara i da je počinjeno vatrenim oružjem.

Nestanak Pavela Anke je prijavila porodica 13. februara, a policija je juče pronašla delove tela, a uviđaju, koji je trajao celog dana i biće nastavljen i danas, prisustvovao je i tužioc.

Foto: Naše Novine Foto: Naše Novine

Sin ubijenog Pavel Anka (56) (zove se isto kao otac), ispričao je juče da je njegov otac ubijen zbog novca, a ne zbog žene, kako se u početku pretpostavljalo. On se sa ocem poslednji put čuo 9. februara oko 13.30 sati, i kaže da je telefon ubijenog Pavela nakon tog razgovora bio isključen, zbog čega je odmah došao iz Nemačke i obavestio policiju.

- Kada smo se poslednji put čuli, tata se vraćao sa svojim "fordom" iz Rumunije, u koju je svakodnevno išao, a iako je bio penzioner, mi tamo imamo firmu i on je rukovodio s njom. Ja sam s mojom mamom bio u Nemačkog, gde živim od 1975. godine, a zbog toga što se nije javljao, oboje smo došli u Srbiju i prijavili nestanak. Tek juče ujutru su nam javili, a ja noćima nisam mogao da spavam jer sam se plašio upravo ovakvog epiloga - rekao je sin.

Kako on kaže, Milan Grujičić je 9. februara pozvao njegovog oca rekavši mu da ima nameštaj za Pavela.

- Tata je voleo da kupuje i restaurira nameštaj za svoje potrebe, a to nije bio prvi put da ga Grujičić pozove. Otac je imao oko 4.000 - 5.000 evra kod sebe kada je otišao do njega, a motiv ubistva je isključivo novac. Dolazio je ovde, video kakva je naša kuća, a znao je i da su majka i otac nemački penzioneri - kaže Pavel mlađi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

On je takođe istakao i da mu policija nije rekla da mu je otac raskomadan.

- Prvo sam čuo da se pričalo da se moj otac viđao sa Grujičićevom ženom, ali to nije tačno. Čovek koji je ubio mog oca nije oženjen, a jedino što znamo je to da je moj tata mrtav. Sahranićemo ga nakon obdukcije.

Inače, Milan Grujičić je odavno poznat policiji. Do pre četiri godine je bio u zatvoru služivši dvogodišnju kaznu zbog trgovine belim robljem.

- Bio je sam u ovoj kući, a otac, koji mu je umro pre desetak godina, bio je policajac - rekla je Grjučićeva komšinica iz Ulice 7. jula u Beloj Crkvi, gde on živi, a druga komšinica, Maja Stanisavljević ne može da veruje da je počinio ovakav zločin.

Foto: Naše Novine Foto: Naše Novine

- I pored toga što znam da je bio u zatvoru i da ima psihičkih problema, nemam nijednu ružnu reč da kažemo o njemu. Ovde je živeo sam, a njegovi roditelji su se razveli nakon geča ga je baka podigla. Posle njene i očeve smrti, ostao je sam. Kupovao je i preprodavao limariju, a imao je veoma mala primanja i često sam se pitala od čega živi, bar dok nije primio stanara - rekla je ona.

S druge strane, oni koji su Grujičića viđali po gradu, kažu da on uopšte nije bio miran, tih i povučen, već da je bio veoma impulsivan i da je umeo da se iznervira zbog gluposti.

- Jednom prilikom je pretukao čoveka jer mu nije platio pranje automobila - rekao je jedan od njegovih poznanika.

Za vreme uviđaja koji je trajao oko šest sati, ubica je sve vreme proveo u policijskom automobilu ispred svoje kuće, iz koje je oko 16 sati izneto telo nesrećno nastradalog Anke Pavela.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA