KRENUO JE DA POSETI OČEV GROB, A IZGUBIO PORODICU: Potresna nova saznanja o tragediji sveštenika iz Vranja

Sveštenikova strina kaže da je ovo druga tragedija koja je zadesila njihovu porodicu. Sinišin otac Milan poginuo je kada je on bio mali, nastradao je isto u saobraćajnoj nesreći u Vlasinici

  • 2

Sveštenik Siniša Piljanović, koji je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj su mu poginuli supruga Maja i dvogodišnji sin Milan, krenuo je sa porodicom da poseti majku Snežanu, ali i da obiđe očev grob, prenose mediji.

Siniša se i dalje nalazi u Urgentnom centru u Beogradu, dok je njegova četvorogodišnja ćerka juče puštena kući.

Sveštenikova strina kaže da je ovo druga tragedija koja je zadesila njihovu porodicu.

- Sinišin otac Milan poginuo je kada je on bio mali, nastradao je isto u saobraćajnoj nesreći u Vlasinici. Bio je ugostitelj i išao je rođaku u bolnicu. Tuga je da na isti način sada Siniša izgubi ženu i sina, kome je po ocu dao ime. I još je krenuo da obiđe očev grob - priča Kosara Piljanović.

NIKO NIJE HTEO DA STANE DOK JE DETE SVEŠTENIKA DOZIVALO POMOĆ: Novi detalji tragedije kod Šapca

Ona kaže da Sinišina majka Snežana radi u pošti.

- Snežana se preudala nakon nekoliko godina za čoveka koji je već imao jednog sina i u tom braku je dobila još jednog. Tako da Siniša ima polubrata. I on je potresen. Sve nas je ubila ova strašna nesreća - kaže Sinišina strina.

Sveštenici iz Eparhije vranjske govore sve najbolje o Siniši.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bio je odgovoran prema poslu. Rekao je u ponedeljak, da će, kada završi obaveze, krenuti sa porodicom na put. Savetovali smo ga, čak mu je i vladika rekao da ne kreće odmah nego da se odmori da ne bi putovao noću. Međutim, zvao ga je stric da dođe jer se pita što nije došao na Zadušnice. Tako je Siniša odlučio da to učini pre početka uskršnjeg posta - pričaju sveštenici.

SVEŠTENIK NE ZNA DA MU JE SIN MRTAV: Jezivi detalji tragedije kod Šapca

Siniša je i dalje u teškom stanju. Lekari još ne daju nikakve prognoze. Zadobio je povrede grudnog koša, svestan je, ali oni ne mogu da govore o prognozama.

Tužilac u Šapcu naložio je obdukciju i zahtevao i analizu krvi vozača, a vozilo će biti poslato na tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    19. februar 2015 | 11:05

    Ovaj stric ce nositi veliki teret dok je ziv, mozda bi i odustao to vece od puta da stric nije instistirao da se dodje na zadusnice..tuga

  • Si

    19. februar 2015 | 13:33

    Starci gledaju samo sebe i samo njihove probleme. A sada je sve kasno. Žalost za porodice i dečicu. Saučešće porodicama a njemu brz oporavak treba da bude uz devojčicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA