EVO ŠTA U STVARI JEDETE U PEKARAMA: Posle ispovesti bivše pekarke smučiće vam se život!

Milana, devojka koja je radila nekoliko godina u pekarama, kaže da su one pune bubašvaba i pacova, a ukoliko se desi da sendvič koji je u pripremi ostavi na pet minuta, kada se vrati, on bude pun insekata koje pekari svojom rukom sklone

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika d@$@
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milamile

    21. februar 2015 | 08:48

    Najgore sto mozete pojesti u restoranu je ubica gospodin pohovani.Izbegavajte fritezu, retko gde se redovno i propisano menja ulje, koje god da koriste.Punjenu hranu to je takodje losijeg kvaliteta, to punjenje bude uglavnom nes5o sto je preteklo, giros, piletina moze i da pocrni promeni miris, pa je marinada posle visecasovnog potapanja izvuce i finis pecenje koji naglasi dodatno miris zacina...ima toliko toga.Kada radim u restoranu i sama radim savesno, ali izbegavam restoransku hranu bas iz tog razloga sto nismo svi isti...moze da prodje neko predjelo, tu se barem vidi kada je meso seceno i u kom je stanju, a spoljasnost npr. komada je mnogo manje zlo od npr bureka i neurednih pekara...

  • jelena

    20. februar 2015 | 17:54

    Ja radim u pekari u odeljenu gde se prave peciva koja se kasnije zamzavaju i takva idu u radnje.Mogu vam reci da je higijena na nivou.ono sto padne na pod se odlaze sa strane zbog bakterija i nikad al nikad se ne vrati medju ostale.ali se to testo dalje salje na odeljenje sa hlebom gde se te bakterije prilikom p[ecenja uniste.i pravim pice i pecurke se vade rupicastom kasikom u drugu posudu te se operu.i nema nikakvih buba niti miseva a kamoli pacova.jer gazda uredno zove te ljude sto deratizuju prostorije.

  • Mama

    20. februar 2015 | 13:29

    Ma sve kad se gurne u rernu na200c crkava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA