ĐAK IZ MOSTARA ŠOKIRAO SVET: Bošnjake prepoznajem na ulici po licu i hodu! (VIDEO)

U emisiji TV serijala "Perspektiva", Ante je rekao da u drugi deo Mostara ne ide jer se plaši da će prepoznati da je Hrvat, i da bi zbog toga mogao da ima problema ili da čak bude i fizički napadnut

Ante iz Mostara je srednjoškolac koji tvrdi da može bez problema da prepozna Bošnjaka po licu, načinu hoda, govoru i majici.

U emisiji TV serijala "Perspektiva", rekao je da u drugi deo grada ne ide jer se plaši da će prepoznati da je Hrvat, i da bi zbog toga mogao da ima problema ili da čak bude i fizički napadnut.

Ante je rekao kako bi voleo da studira Saobraćajni fakultet u Sarajevu ali nije siguran kako će ga u tom gradu prihvatiti, jer su, kako tvrdi - "većina muslimani".

On tvrdi da bez problema može da prepozna Bošnjaka, jer, kako tvrdi, "ima tamniju boju kože, specifične kretnje, govor, i drugačije se oblači".

I poznati sarajevski glumac Nermin Tulić odmah je reagovao na svom Tviter profilu na ovakve šovinističke navode đaka iz BiH.

Na Fejsbuku je osnovana i stranica Dnevna doza Ante, gde se podsmevaju ovom srednjoškolcu iz Mostara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:bosnjaci.agency)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosic

    19. februar 2015 | 14:28

    jel to nesto novo da se ljudi prepoznaju po licu i po nacinu hoda? ili je otkrijo toplu vodu

  • Gvozden Martinovic

    19. februar 2015 | 15:37

    A sta je slagao?

  • meks

    19. februar 2015 | 14:39

    sto šokirao ??? verovali ili ne kada zivite medju sva 3 ex yu naroda posle vremenom stvarno mozes(vecinu) po izgledu lica i drugim karekteristikama prepoznati ko je ko ... sad vi slobodno kazite da sam rasista ali tako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA